Mobila Bucatarie Steven
Mobila Bucatarie Steven
Mobila Bucatarie Steven
Mobila Bucatarie Steven
Mobila Bucatarie Steven
Mobila Bucatarie Steven
Mobila Bucatarie Steven
Mobila Bucatarie Steven
Mobila Bucatarie Steven
Mobila Bucatarie Steven
Mobila Bucatarie Steven

Mobila Bucatarie Steven Mobila bucatarie moderna

Mobila Bucatarie Steven

Esti pregatit pentru alt nivel in designul bucatariilor ? Mobila bucatarie Steven este exemplu cel mai graitor ca amenajarile Unican sunt intr-adeva unice si irepetabile ! Vino cu proiectul tau in unul din showroom-urile noastre si lasa-ne sa redesenam spatiul tau !


Va rugam sa cereti o oferta pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.


  SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA


  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

  Mobila Bucatarie Steven Mobila bucatarie moderna

  Mobila Bucatarie Steven

  Cu fiecare mobila cu care venim pe site aducem un design nou si o abordare proaspata a mobilierului de bucatarie – Mobila bucatarei Steven – o altfel de bucatarie .

  Cautam ca in fiecare produs sa integram o particica din sufletele noastre ale intregii echipe Unican – Nu nu e vorba doar despre designer ci si despre toata echipa din spate care isi aduce aportul ca aceste mobiliere sa devina realitatea desenata pe hartie . Si noi ca designeri suntem recunoscatori celor care in spate muncesc ca aceste vise sa devina realitati .

  Mobila de bucatarie Steven inseamna mai mult de mobila – a insemnata renovarea completa a acestei incaperi din care la insistentele proprietarilor s-a pastrat frigiderul ca o dovada vie a locurilor prin care au fost candva . Desi din alta poveste decat intreg designul acestei bucatarii care a cautat sa se integreze in designul open space-ului frigiderul urias si-a gasit pana la urma locul lui in mobila de bucatarie Steven .

        Bucataria Steven  a fost redesenata complet de designerul Unican si a schimbat complet modul de functionare a acestei bucatarii  astfel incat sa usureze procesul de gatire si pregatire a mancarii .

  Bucataria are 2 zone distincte – zona de preparare si si zona de sservit masa subliniata elegant de zona cu fototapet  si de bancuta integrata in mobilier . Aceasta zona este flancata de cei 2 soldati cu expresorul si cu dozatorul de apa

  Masa cu blat de quartz si picioare metalice este o creatie Unican iar  impreuna cu scaunele creaza un ansamblu elegant .

  Mobila de bucatarie are blat de quartz , placari cu mozaic metalic Gold   si oglinda fumurie . Hota Falmec Aurie este ” la pièce de résistance” al mobilei de bucatarie Steven . Combinatia de culori eleganta – MDF finisaj Menta cu contrastele de negru fibrat si auriu-ul genereaza un contrast elegant si rafinat .

  Daca vrei sa incerci si tu solutiile Unican de design interior all inclusive te asteptam in unul din showroom-urile noastre din Bucuresti sau Constanta .

  Feroneria Blum asigura o inchidere silentioasa si eleganta a sertarelor , picuratorul de sertar este un accesoriu nelipsit in bucatariile in care corpurile suspendate lipsesc , insa aici datorita spatiilor generoase de depozitare lipsa lor nu se simt si a permis inlocuirea lor cu elemente de decor care transforma bucataria Steven intr-o piesa de arta in lumea bucatariilor.

  Nu esti sigur cat de departe vrei sa mergi cu designul bucatariei tale ? Te putem ajuta cu sfaturi si cu proiectarea 3 D cat si integrarea completa a proiectului de la amenajare la productia de  mobila .

  Folosim materiale de top pentru mobilierul nostru ,iar productia  se face pe o linie noua de productie inaugurata acum 2 ani .

   

   

     Mobila pe stilul tau

  Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.

  icon whatsapp
  icon magazine