Mobila bucatarie open space GB
Mobila bucatarie open space GB
Mobila bucatarie open space GB
Mobila bucatarie open space GB
Mobila bucatarie open space GB
Mobila bucatarie open space GB
Mobila bucatarie open space GB
Mobila bucatarie open space GB

Mobila bucatarie open space GB Mobila bucatarie moderna

Stiai ca mobila de bucatarie open space statistic vorbind este una din cele mai cautate solutii de amenajare a apartamentelor moderne?

Esti  la inceput cu amenajarea spatiului ? Arhitectii Unican vor fi  langa tine pe tot parcursul amenajarii . Incepe cu noi proiectul tau la cheie si  iti garantam efectul Wow al tuturor amenajarilor Unican .

Suna acum pentru programare la unul din magazinele noastre de mobila la comanda din Bucuresti sau Constanta .


*Pretul afișat este pentru configuratia standard - vezi mai jos - cu materialele din descriere.
Va rugam sa cereti o oferta pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.

Garantie UNICAN - 24 luni

Garantie FURNIZOR - 24 luni


  SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA


  • Descriere

  • Configuratie standard

  • Componente și dimensiuni

  • Termeni Promotie

  Mobila bucatarie open space GB Mobila bucatarie moderna

  Mobila bucatarie open space GB

  Bucătăria open space GB – Mobila pentru bucătărie open space

  Am discutat mult despre bucătăriile open space. Acestea au avantaje și dezavantaje, dar, statistic vorbind, în urma unui sondaj realizat printre clienții noștri, ele sunt preferatele tuturor. Oamenii au mai puțin timp să petreacă împreună, iar această soluție rezolvă, de fapt, o nevoie complexă de socializare.

  Mama își poate supraveghea copiii în timp ce se joacă în timp ce pregătește mâncarea, iar cuplul poate petrece timp valoros împreună în timp ce mâncarea se pregătește.

  Apartamentul GB, care include mobila pentru bucătărie open space GB, este unul de lux, destinat unor beneficiari extrem de atenți la detalii și orientați către funcționalitate. Apartamentul a fost amenajat de echipele Unican și este una dintre lucrările predate complet echipate. Suprafața totală a întregului apartament este de 54 mp.

  Amenajare living cu bucatarie open space apartament .

  Placarea ceramica de spate cu plăci mari de ceramică compozită de 6 mm grosime, care se închid în zona oglinzii, o scoate în evidență și o face spectaculoasă în același timp.

  Blatul de lucru este laminat compact de la Egger, cu o grosime de 12 mm, alb și colorat în masă. Bucătăria are mici detalii aurii care o scoate din sfera obișnuitului și îi conferă o notă de eleganță extremă fără a încărca compoziția.

  In cadrul mobilei de bucatarie open spce GB s-a optat pentru o hotă decorativă pentru a completa imaginea. Rama ei din riflaj în partea superioară (cu rolul de a ascunde tubulatura hotei) se închide cu led perimetral, pentru un efect Wow, dar și pentru funcționalitate.  Sistemul de leduri asigură o iluminare foarte bună a zonei de lucru.

  Corpul suspendat are un dublu rol, de depozitare și de vitrină, dar servește și ca suport pentru un sistem suplimentar de leduri pentru iluminarea chiuvetei.

  Sertarele, deși mici, sunt esențiale în orice bucătărie.

  Mobila de bucătărie open space GB este separată funcțional de living printr-o zonă de bar care include și un aparat de filtrat apă (cu alimentarea trasă deja prin tavan), unde se poate lua micul dejun.

  Pe partea opusă a barului este integrat un șemineu electric incorporabil care asigură intimitatea serilor de iarnă.

  Scaunele de bar sunt realizate la comandă de Unican în propria secție de tapiterie.

  Unican este un producător de mobilă la comandă, precum și de colțare, fotolii și canapele, și are magazine de mobilă la comandă pentru mobila bucatarie, mobila dormitor

  Amenajare living cu bucatarie open space este favorita noastra:

  – asa cum puteti vedea in portofoliul Unican veti putea regasi multe asemenea amenajari . Solutia generala de bucatarie open space cu bar este modelul abordat si pentru mobila de bucatarie open space GB – designerii Unican gasind  solutii inedite de a folosi barul pentru mai multe functiuni . Acest model face parte dintr-o suita de Idei delimitare a bucatariei  de living .

  Coltarul Como este un produs vedeta al acestei amenajari . el este extensibil si poate fi comandat cu relaxul pe mana stanga sau dreapta

  Amenajare bucatarii open space:

  Amenajare bucatarie cu living- acest proces poate  fi  si usoar dar si complicat in acelasi timp – designerii Unican recomanda pastrarea unei linii unitare de design intre elementele care compun amenajarea , nu faceti greseala de a combina piese disparate care in unele showroom-uri arata bine – ele trebuie sa arate bine in casa dvs . De aceea pentru noi consilierea de design este esentiala in lucrul cu clientul nostru .

  Mobila de bucatarie open space GB este separata functional de living printr-o zona de bar care include si un aparat de filtrat apa ( are alimetarea trasa deja prin tavan ) unde se poate lua micul dejun , iar pe partea opusa barul are integrat un  semineu electric  incorporabil care asigura intimitatea serilor de iarna

  Scaunele de bar  sunt realizate la comanda de Unican in sectia proprie  de tapiterie .

  Scaunele de la masa din living – modelul  Louisa Air– ca si masa sunt un produs high end produs tot in fabrica Unican .

  Mobilierul de living GB a fost creat de designerii Unican ca partea a intregului open space .

  Unican este producator de mobila la comanda , precum si coltare , fotolii si canapele, si are magazine de mobila la comanda  in Bucuresti si Constanta .

  Solutiile complete oferite de Unican sunt – servicii de design interior dedicat/ servicii de amenajare de interior cu personal calificat/mobilier din fabrcia proprie/ canapele si coltare din fabrica proprie .

  Fiecare proiect pleaca  de la concept – si aici designerii si arhitectii Unican  vor concepe un proiect unic pentru tine potrivit casei cat si bucagetului tau .Apoi proiectul incepe sa prinda viata alaturi de echipele noastre – la inceput cu cea de amenajari , apoi intervine fabrica de mobila la comanda unde se vor produce piesele pentru tine si apoi instala in casa .

  Mobila tapitata moale se produce si ea dupa cele mai noi standarde de productie .

  Rezultatul final are factorul Wow iar de cele mai multe ori ramanem cu proprietarii in relatii de prietenie  peste ani .

     Termeni Promotie Bucurie in fiecare bucatarie Unican
  Reducere de 18% pentru fiecare bucatarie echipata cu minim 3 electrocasnice Teka . La 5 electrocasnice cumparate , primest Hota TL 62 Bonus !
  Termeni si conditii promotie
  Promotia este valabila pentru comenzile noi de mobila de bucatarie echipata cu minim 3 electrocasnice Teka . La 5 electrocasnice Teka primesti Bonus o Hota TEKA TL 62
  Mobila bucatarie open space GB Mobila bucatarie moderna


  • Mobila bucatarie open space GB   Mobila Bucatarie open space GB

   Pretul afisat este valabil pentru compozitia standard cu dimensiunile L.245/ 240 X l.60 X H.228

   Materiale:

   Structura : Pal Melaminat 18 mm EGGER W908 Alb cu cant abs 0.4 mm;

   Model  fronturi : MDF laminat cu cant ABS 1 mm;

   Blat : Termorezistent , grosime 38 mm ;
   Compozitia standard cuprinde:    • 1 masca chiuveta,

    • 1 corp incastrare cuptor,

    • 1 corp cu 3  sertare,

    • 1 coloana incorporare frigider,

    • 1 scurgator pentru vase, si unul de pahare;

    • placare hota decorativa;

    • 1 corp depozitare cu 1 usa;

    • soclu PVC L= 245/240 cm- Rehau cu garnitura siliconata;

    • blat L= 185/180 cm,

    • inaltator blat L=185/180cm- Rehau cu garnitura siliconata

    • feronerie Blum cu Bluemotion;

    • sertare Metabox Blum;
  Mobila pe stilul tau

  Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.

  icon whatsapp
  icon magazine