Mobila Baie Steven
Mobila Baie Steven
Mobila Baie Steven
Mobila Baie Steven
Mobila Baie Steven
Mobila Baie Steven

Mobila Baie Steven Mobila de baie

Mobila Baie Steven

Unican prin serviciul design interior all inclusive va pune la dispozitie renovari complete la cheie - de la proiect la obiect ai usor decat ai crede cu echipele noastre.

Aplica acu pentru renovarea casei tale si vei primi proiectul de design interior gratuit la renovarea completa !


Va rugam sa cereti o oferta pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.

Garantie UNICAN - 24 luni

Garantie FURNIZOR - 24 luni


  SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA


  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

  Mobila Baie Steven Mobila de baie

  Mobila Baie Steven

  Cele mai frumoase proiecte pentru designeri sunt acelea in care renovarea este completa si unde ai loc sa desenezi ca pe o foaie alba de hartie noul concept complet diferit de ce a fost . Odata cu repozitionarea obiectelor sanitare apare si posibilitatea  crearii  unor noi spatii cu functiuni diferite .

  Amenajeaza-ti  baia ca un spa la tine acasa cu Unican prin serviciul nostru dedicat : Design interior all inclusive !

  Baia originala avea cada,  asa cum puteti vedea din pozele anterioare renovarii  iar cada a fost de  fapt elementul central in jurul careia  s-a reconstruit aceasta bai spectaculoasa cu influente meditareneene ca un gand melancholic al unei  veri ce a trecut dar care a atins miraculos sufletul si care te incarca cu energii speciale .

  In cada plina cu spuma poti sa stai cu privirea pierduta catre peretele accent decorat cu  pictura murala ( fototapet pentru baie ) care te duce cu gandul la plajele greciei si la Mediterana.

  Aceasta baie cu o forma atipica a avut cerinte speciale de la bun inceput – sa I se poate insera un dus in zona de cada pentru un  confort sporit al beneficiarilor .

  In consecinta designerul Unican a redesenat baia complet si asa a aparut si dusul – pozitionat in spatele usii cu panou de sticla pliant astfel incat sa lase loc de circurculatie in jurul cazii .

  Chiuveta s-a mutat pe zona de perete cu forma atipica si prin placarile cu oglinzi realizate intelligent baia a capatat profunzime dar si spatii de depozitare .

  Chiuveta are un design special si forma ei frumoasa completeaza fericit amenajarea baii . Zona de chiuveta – in care mobilierul a fost construit pe sablon dupa forma exacta a peretilor a maximizat spatiul nu doar prin forma sa geometrica care lasa energiile sa circule ci si prin amplasarea placarilor cu oglinda care dubleaza spatiul .

  Vasul de toaleta cu rezervor incastrat s-a mutat pe peretele exterior discret si fara sa atraga atentia de la geamul rotund .

  Combinatia de materiale – ceramica nud cu influente de piatra de Santorini /mozaicul cu finisaj de lemn din interiorul geamului rotund cu aspect de hublou de vas conduc  toate firesc spre peretele accent  unde  fototapetul ce imita extraordinar de detaliat o pictura murala da senzatia unei plaje cu nisip fin , iar podeaua ceramica cu finisaj de lemn este cararea pe care pasesti pe plaja catre malul marii .

  Mobila de baie Steven este un mobilier cu accente masculine , usor contondente pe fibra de lemn care respira putere si hotarare ! Alege sa ne lasi sa iti proiectam o amenajare care sa iti reflecte personalitatea .

  Intreaba in magazinele noastre din Bucuresti si Constanta de : Serviciul desing interior all inclusive !  Mobila pe stilul tau

  Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.

  icon whatsapp
  icon magazine