Dressing living Anastasia
Dressing living Anastasia
Dressing living Anastasia

Dressing living Anastasia Dressinguri

Dressing living Anastasia

Dressingul in living nu mai este o noutate in zilele noastre , in anumite configurari de locuinte spatiul de dressing este amplasat in living si de aceea va propunem dressingul Anastasia  care se produce personalizat pentru clientii Unican si care este decorat cu oglinzi de calitate superioara pentru o imagine clara .Incapator si generos cu spatiile de depozitare dar si elegant prin spatiul creat la zona de geam pentru a te cuibari cu o carte in brate cand ai chef de un moment cu tine .

Disponibil pentru precomandă

Alege cel mai apropiat magazin
Produs
Optiuni
Total


Garantie UNICAN - 24 luni  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

Dressing living Anastasia Dressinguri

Dressing living Anastasia

Un serviciu atat de personal – design interior all inclusiv . Designerii Unican vor livra mult mai mult decat o mobila la comanda – designerii nostri va vor ajuta sa definiti cuvantul acasa la o un nou nivel  .

Fiecare element din amenajarea acestui living reprezinta ceva si are o parte de suflet . Pentru ca s-a luat decizia achizitionarii mesei Anastasia care trebuia pusa in evidenta datorita designului ei spectaculos designerul Unican a luat decizia de a imbraca cu oglinzi usile acestui dressing si a dubla spatiul . Masa acum pare ca sta intr-o sala mare pe masura designului ei grandios .

Dressingul living Anastasia pe langa functiile estetice este foarte bine  compartimentat astfel incat sa serveasca si scopului functional nu doar cel de infrumusetare a spatiului . Ultimul touch al designerului a fost spatiul din zona ferestrei careia i s-a dat  un rol de spatiu de relaxare si de citit cu lumina ambientala si decorat cu o blanita ce te  imbratiseaza caldurosDimensiuni 62 × 386 × 232 cm
Materiale Fronturi

Pal melaminat Egger

Materiale structura

Pal melaminat Egger

Culoare oglinda

Argintie

Mobila pe stilul tau

Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.