Camera dressing cu usi glisante
Camera dressing cu usi glisante

Camera dressing cu usi glisante Dressinguri

Scurta descriere


Camera dressing este un vis pentru multe doamne, Unican te ajuta sa o transpui in realitate cu ajutorului mobilei la comanda pentru camere dressing - organizate profesional pentru nevoile tale cu materiale de cea mai buna calitate.
*Pretul afișat este pentru configuratia standard - vezi mai jos - cu matrialele din descriere.
Va rugam sa cereti o oferta de pret pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.


  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

Camera dressing cu usi glisante Dressinguri

Camera de dressing este un must have al caselor moderne. Acum cand dam atentie look-ui nostru atat de mult , camera de dressing este necesar imperioasa intr-o casa care se respecta .

Unican produce camere de dressing la comanda pentru orice spatiu in acord cu nevoile proprietarilor, camerele de dressing pot fi deschise , cu rafturile la vedere sau inchise cu usi in functie de gusturile proprietarilor . 

Mobila pentru camera dressing este produsa cu materiale si feronerie de calitate de la furnizori renumiti cum ar fi Blum, Egger, Hafele, Hettich, Incoll Italia.

Accesoriile pentru echiparea dressingurilor pot si si ele foarte variate , dar de cea mai buna calitate .

Proiectarea 3 D este gratuita pentru clientii Unican care contracteaza si executia la comanda a camerei de dressing .

Unican dispune de personal calificat in fiecare magazin gata sa va creeze proiecte de mobilier unice care sa satisfaca cele mai exigente gusturi . Mobila pentru dressinguri produsa de Unican respecta toate standardele in domeniu. Transportul si montajul se face gratuit de Unican in Bucuresti si Constanta . Garantia dressingurilor este de 2 ani .

Preturile afisate pe site sunt informative , ele pot suferi modificari oricand fara notificari prealabile .Pentru o oferta clara pe proiectul dvs va invitam in showroom-urile Unican din Bucuresti si Constanta , unde designerii nostri va vor consilia pentru obtinerea  unei solutii de mobilare optime in functie de bugetul dvs si de designul ales .

Mobila pe stilul tau

Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.