Camera dressing la comanda
Camera dressing la comanda

Camera dressing la comanda Dressinguri

Scurta descriere


Camera dressing intr-o casa ? Visul oricarei doamne , sa ai o camera doar a ta ! Unican va pune la dispozitie camera dressing la comanda in functie  de spatiu si de bugetul propus . Incearca si tu acum !
*Pretul afișat este pentru configuratia standard - vezi mai jos - cu matrialele din descriere.
Va rugam sa cereti o oferta de pret pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.


  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

Camera dressing la comanda Dressinguri

Visul oricarei doamne – camera de dressing , locul secret unde poti sa probezi hainele in intimitatea ta , unde sa vezi ce iti vine cel mai bine inainte sa iesi din casa . 

Unican vine in intampinarea dvs cu solutii ingenioase de mobilare a camerelor de dressing . Mobila de dressing se produce la comanda in functie de spatiu si de necesitatile clientelor dar si a bugetului . Solutia open space este cea mai permisiva din punct de vedere finaciar . dar poate fi si o solutie cu usi glisante sau batante . 

Compartimentarea dressingului se face in functie de hainele care trebuie depozitate , pe umerase , impaturite, pantofi , sertare etc .

Feroneria folosita de Unican in procesul de productie a camerelor de dressing este de la furnizori internationali de renume modial cum ar fi :Blum , Hafele, Hettich

Aici s-a ales o solutie cu rafturile deschise cu bare de haine si polite prinse direct pe pereti placati cu material lemnos . 

Mobila pe stilul tau

Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.