Design interior living
Design interior living
Design interior living
Design interior living
Design interior living
Design interior living

Design interior living Design Interior Casa

Scurta descriere


Se ia un living vchi si i se adauga inspiratie , creativitate  si mai presus de toate suflet . Se obtine un  living minimalist care sa te reprezinte si care sa spuna ceva despre tine . Apeleaza la designerii Unican pentru a iti schimba casa . Serviciile Unican de design interior vor aduce un plus valoare casei tale .
*Pretul afișat este pentru configuratia standard - vezi mai jos - cu matrialele din descriere.
Va rugam sa cereti o oferta de pret pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.


Garantie UNICAN 24 luni

  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

Design interior living Design Interior Casa

Se ia un living vechi , se dezbraca de vechile lui finisaje , i se adauga inspiratie, creativitate si mai presus de toate  i se adauga suflet . Se obtine  un living minimalist care te va reprezenta si care va spune povestea ta . Asta inseamna servicii complete de  design interior living . Designerii Unican  te vor ajuta sa iti schimbi casa . ai posibilitatea sa vizualizezi 3 D detaliile de proiect inainte sa te hotarasti . 

Nu te lasa pe mana mesterilor care sa iti spuna cum sa iti faci casa , rezultatul e mereu indoielnic . Apeleaza la o companie specializata in designul de interior care te va consilia complet pe tot parcursul amenajarii astfel incat rezultatul final sa fie cel promis initial .

Ideea de la care s-a plecat   in reamenajarea acestui living a fost crearea unui spatiu de lucru acasa in zona de living . Asa cum puteti vedea pe birou sunt amplasate 3 monitoare . 

Zona de relax este conceputa  cu o canapea concept si un mobilier de living minimalist .

 

Mobila pe stilul tau

Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.