Proiect mobila bucatarie la comanda
Proiect mobila bucatarie la comanda
Proiect mobila bucatarie la comanda
Proiect mobila bucatarie la comanda

Proiect mobila bucatarie la comanda Design Interior Casa

Scurta descriere


Unican ofera consiliere gratuita de design pentru mobilier gratuit clientilor sai . Va asteptam in magazinele de mobila la comanda  Unican din Bucuresti sau Constanta .
*Pretul afișat este pentru configuratia standard - vezi mai jos - cu matrialele din descriere.
Va rugam sa cereti o oferta de pret pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.


  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

Proiect mobila bucatarie la comanda Design Interior Casa

De cele mai multe ori , prima intalnire cu clientii este o intalnire in care incercam sa intelegem nevoile acestuia si sa schitam un draft al proiectului de mobilier . Apoi pe baza schitelor de cadastru sau ale masuratorilor efectuate la fata locului se face proiectul detaliat al mobilierului .

Proiectarea mobilierului personalizat este o provocare pentru ca nu stii pentru cine lucrezi si de obicei vrei ca rezultatul muncii sa fie maxim si sa fie pe gustul clientului – fie acesta educat sau nu in dimeniul designului de produs sau designului interior .

De multe ori  clientii dupa partea de proiectare cred ca realizare mobilierului poate fi facuta cu diversi mesteri care nu dispun de utilaje  moderne si nici de cunostiile necesare proiectarii si executarii mobilierului la standarde de calitate si siguranta , dar fac compromisuri emorne din cauza unui pret evident redus tocmai pentru ca acesti asa zisi meseriasi nu sunt de fapt inrolati nicaieri , nu achita taxe si nu pot fi trasi la raspundere pentru  nimic in final . 

Unican asigura partea de proeictare si executia in fabrica proprie la cele mai inalte standarde de calitate pe o linie tehnologica noua . 

Mobila pe stilul tau

Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.