Proiect design mobila bucatarie retro
Proiect design mobila bucatarie retro
Proiect design mobila bucatarie retro
Proiect design mobila bucatarie retro
Proiect design mobila bucatarie retro
Proiect design mobila bucatarie retro

Proiect design mobila bucatarie retro Design Interior Casa

Scurta descriereProiect design bucatarie new style ... adica vintage kitchen reinterpretata in  stil modern . Doar la Unican designerii nostri te vor provoca cu solutii originale de design si functionalitate in  bucataria ta .

*Pretul afișat este pentru configuratia standard - vezi mai jos - cu matrialele din descriere.
Va rugam sa cereti o oferta de pret pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.


Garantie UNICAN 24 luni

  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

Proiect design mobila bucatarie retro Design Interior Casa

Daca te-ai plictisit de bucatariile plictisitoare pe care le vezi in orice magazin de mobila vino la Unican sa incerci ceva nou si nonconformist !

Nu iti propunem solutii de buget  minimal pentru ca o amenajare de calitate nu se poate face cu un  buget mic dar nici mare . Ce iti propunem este cel mai bun raport calitate pret gasit in piata . 

Designerii Unican iti propun un  proiect de design mobila bucatarie retro cu influente moderne si chiar un  pic extravagante prin  culorile folosite in  amenajarea clasicei deja buatarii albe. 

Talentul  consta in capacitatea de a combina un mobilier de altfel poate banal ca design cu o amenajare de interior de  care te inveseleste si te binedispune instantaneu . 

Faianta tip metro style – rosu aprins  – lucioasa pusa in  stil herringbone  creaza un stil aparte al bucatariei si schimba abordarea ei chiar de la intrarea in incapere . O asemenea faianta denota  o personalitate puternica si ordonata in  acelasi timp  a proprietarului de spatiu . 

Tapetul  folosit pe zona de luat masa  este tip jungle – cu pasari exotice care lumineaza spatiul si il coloreaza mascand o grinda verticala  inestetica lasata de costructor si de arhitectul cladirii cu pretentii de altfel „in drum”.

Designerul Unican a conceput un  proiect de design  mobila bucatarie retro cu accente moderne si culori tari pentru a rupe monotonia si a compensa dezavantajele spatiului . 

Mai important este ca proiectele noastre  se pot transpun e imediat in productie . Ceea ce proiectam pentru dvs nu sunt doar poze frumoase ci proiecte fezabila de mobilier care vor prinde viata in  fabrica noastra de mobila la comanda din Bucuresti .

Va asteptam in cele 3 magazine de mobila la comanda  – 2 in Bucuresti si unul in  Constanta .

Magazinele Unican va asteapta cu produse de calitate .

Mobila care se produce dupa proiectul  de design living Maria  este cu feronerie de o calitate superioara – Feronerie  Blum ,Hettich , Hafele , Egger . 

Echipele Unican sunt specializate in productia si montajului mobilierului de o calitate inalta . Compania noastra activeaza pe piata din  Romania de peste 21   de ani avand mii de proiecte executate .

 

Mobila pe stilul tau

Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.