Design interior apartament de vacanta
Design interior apartament de vacanta
Design interior apartament de vacanta
Design interior apartament de vacanta
Design interior apartament de vacanta
Design interior apartament de vacanta
Design interior apartament de vacanta
Design interior apartament de vacanta
Design interior apartament de vacanta
Design interior apartament de vacanta
Design interior apartament de vacanta
Design interior apartament de vacanta
Design interior apartament de vacanta

Design interior apartament de vacanta Design Interior Casa

Scurta descriere


Design interior apartament de vacanta - Unican va ofera servicii complete - de la design interior pana la ultimul detaliu de mobilare .
*Pretul afișat este pentru configuratia standard - vezi mai jos - cu matrialele din descriere.
Va rugam sa cereti o oferta de pret pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.


  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

Design interior apartament de vacanta Design Interior Casa

De multe ori te-ai intrebat de ce sa aleg sa lucrez cu un designer de interior , iti oferim in articolul de mai jos 8 motive pentru care merita sa lucrezi cu un designer de interior . Indiferent ca vrei sa faci Design interior apartament de vacanta, sau pentru casa ta permanenta sau pentru biroul tau .

In ziua de azi timpul este o resursa limitata , nu spune nimeni ca nu ai putea face si tu la un moment dat ce face un designer dar timpul de documentare este lung si procesul laborios , asa ca cel mai bine e ca tu sa faci ce te pricepi cel mai bine si designerul sa lucreze pentru tine , vei economisi timp pretios cu ezitarile tale . deci primul motiv este economia de timp .

Al doilea motiv este economia de bani  , daca te vei apuca singur sa iti decorezi locuinta sau biroul vei fi pus in fata unor mii de optiuni , uneori derutante ,Cum sa alegei nuatele potrivite , cum sa faci sa para un spatiu primitor si placut . In ciuda timpului investit in aceasta aventura s-ar putea ca in final sa iti dai seama de nepotriviri si atunci  orice modificare costa bani in plus  peste bugetul alocat initial . 

Al treilea motiv ar fi economia de energie 

Tot efortul de proiectare, documentare, alegere şi punere în practică despre care aminteam mai sus implică un consum important de energie. Te vei măcina pentru a alege cele mai bune soluţii (fără a avea în vreun moment certitudinea că într-adevăr le-ai găsit), te vei consuma pentru a sincroniza diferitele etape ale proiectului de amenajare (dacă îţi amenajezi baia, ar fi bine să ai gresia, faianţa şi obiectele sanitare disponibile în ziua în care şi-au anunţat venirea cei care le montează şi înainte de a primi mobilierul), pentru a găsi cei mai buni meşteri care să te ajute cu implementarea şi pentru a descoperi cele mai rezistente materiale. Vei fi tot timpul sub presiune, iar ceea ce părea la început un proiect simpatic şi colorat, s-ar putea să ţi se pară pe parcurs un mic fiasco de care nu ştii cum să scapi mai repede. Un designer de interior ar putea prelua uşor povara asta de pe umerii tăi, invitându-te numai la vizionări periodice în care să te bucuri văzând rezultatele încă unei etape încheiate.

Al patrulea motiv ar fi garantia unui rezultat de calitate 

Oricat te-ai stradui e greu sa egalezi rezultatele unui specialist , asa cum e greu sa te egelezi cineva pe tine in domeniul tau . Chiar daca ai un bun simt al culorilor si  un simt al spatiului e greu sa egalezi experienta unui specialist in domeniu .Colaborarea cu un specialist  iti garanteaza un rezultat de calitate al amenajarii casei tale sau a biroului . Nu vei putea nicioadata sa gandesti amenajarea unei sali de sedinta   cu a unui living desi amandoua spatiile trebuie sa incurajeze interactiunea .

Al cincilea motiv  ar fi : alegerea rapida a celei mai bune solutii de amenajare 

Ca in orice alt domeniu , in cel al designului interior si al amenajarilor interioare specialistul are acces la cele mai noi si inovative solutii la care incepatorii nu au acces .

Al saselea moriv este originalitatea rezultatului final 

Ca orice persoana care nu are nici o experienta in domeniu te vei orienta dupa modelele luate ca reper , dar nu vei gasi exact aceleasi produse  si atunci vei avea o multitudine de probleme care nici nu credea ca exista la potrivirea obiectelor in amenajare . Iar rezultatul nu va fi nici pe departe de modelul luat ca reper 

Al saptelea motiv este : alegerea  inspirata 

E bine sa fii constient de la inceput ca orice amenajare facuta va fi un lucru cert pentru urmatorii cativa ani asa ca orice ai alege va trebuie sa te gandesti ca va trebui sa traiesti cu ele in perioada urmatoare . De aceea este bine ca aceste alegeri sa fie facute de un profesionist in domeniu care sa aleaga exact lucrurile potrivite . 

Al optulea motiv este bugetul 

Alegand sa lucrezi  cu un designer de interior vei putea sa te incadrezi in bugetul pe care l-ai creionat de la inceput deoarece lucrand cu un profesionist , acesta va sti sa faca alegerile potrivite astfel incat sa te incadrezi in bugetul dorit.

 

Mobila pe stilul tau

Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.