Design interior baie
Design interior baie
Design interior baie
Design interior baie

Design interior baie Design Interior Casa

Scurta descriere


Unican va ofera solutii complete de design interior pentru casa ta , precum si  vopsea decorativa , mobilier la comanda si multe altele .Vino acum in showroom-urile Unican din Bucuresti si Constanta  pentru o oferta personalizata 
*Pretul afișat este pentru configuratia standard - vezi mai jos - cu matrialele din descriere.
Va rugam sa cereti o oferta de pret pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.


Garantie UNICAN 24 luni

  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

Design interior baie Design Interior Casa

Design interior baie 

Unican are ca bussines principal productia de mobila la comanda dar a deszvoltat de-a lungul timpului servicii complete de design interior  pentru  intreaga casa cat si pentru zonele de baie .

Peretii au fost decorati cu vopsea decorativa – O alternativa fiabila pentru placarile ceramice traditionale . Fiind o baie lunga si ingusta de 2.4×4.5 ml  si peste toate acestea avand si o grinda la 2.3 m inaltime pe mijlocul camerei  a reprezentat o provocare pentru designerul Unican sa rezolve toate aceste provocari . 

Zonele de baie sunt zone de obicei mai sensibile deoarece  spatiile nu sunt generoase iar amenajarea lor este pretentioasa . Mobilierul este facut de obicei din MDF vopsit pentru a rezista la umezeala din aceste spatii .

Decorarea tavanului a fost facuta cu elemete de lemn pentru a masca o grinda pozitionata la jumatatea tavanului  la 2.3 m Inaltime .

Peretele integral din oglinda are rolul de a compensa  faptul ca este o baie ingusta si lunga . Rolul oglinzilor este acela de a mari spatiul .

Mobila pe stilul tau

Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.