Mobila dormitor baiat
Mobila dormitor baiat
Mobila dormitor baiat

Mobila dormitor baiat Design Interior Casa


Ai nevoie sa reamenajezi , sa completezi cu mobilier o camera si nu stii cum sa obtii cea mai buna solutie ? Designerii Unican iti ofera cele mai bune solutii de mobilare pentru locuinta ta ! *Pretul afișat este pentru configuratia standard - vezi mai jos - cu materialele din descriere.
Va rugam sa cereti o oferta pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.

Garantie UNICAN - 24 luni


  SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA


  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

  • Termeni Promotie

  Mobila dormitor baiat Design Interior Casa

  Mobila dormitor baiat 

  Designerul Unican a fost solicitat sa reamenajeze o camera de baiat – in camera respectiva exista deja ceva mobilier care trebuia pastrat – patul tapitat  si un dulap cu usi glisante alb  destul de mare . Ca necesitati de mobilare  aveam un birou cu spatii de depozitare , dar care sa permita si o zona TV generoasa . Pe zona de pat – lipseau noptierele si pentru a permite deschiderea corecta a usilor glisante , designerul a gasit o solutie ingenioasa .

  In aceste conditii designerul a conceput o  zona de birou generoasa la care lumina vine din partea stanga , in mod corect ,cu spatii de depozitare la partea superioara – adancimea mai amre a corpurilor superioare a permis instalarea benzii led pentru o iluminare corecta seara . totodata datorita acestui joc de volume  s-a putut obtine o amenajare fluenta de la adancimea mare a biroului la spatiul de biblioteca din spatele usii .

  Pentru ca baietii nu sunt cei mai ordonati s-a optat pentru o  zona mai mare de usi .

  In zona de pat tapitat – designerul a conceput o placare  pe care noptierele sunt suspendate dar  aceasta a permis si instalarea unei benzi led care va ilumina fototapetul . Pentru o deschidere corecta a usilor glisante de la dressing  s-a introdus si o etajera laterala la dressing .  Termeni Promotie Vrei un dormitor cum nu s-a mai vazut ?
  Amenajezi dormitorul matrimonial ? Fa-ti cea mai tare surpriza si revino intr-o camera nou nouta – amenajare de interior, mobilier personalizat 100% , perdele , draperii, corpuri de iluminat . Proiecte la cheie !
  Termeni si conditii promotie
  Promotia se aplica comenzilor noi de  mobilier complete de dormitor formatet din
  • pat tapitat chiar si partial
  • noptiere
  • dulap
  • suport tv / comoda de machiaj
  Mobila pe stilul tau

  Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.

  icon whatsapp
  icon magazine