Mobila dormitor baiat
Mobila dormitor baiat
Mobila dormitor baiat

Mobila dormitor baiat Design Interior Casa

Scurta descriere


Ai nevoie sa reamenajezi , sa completezi cu mobilier o camera si nu stii cum sa obtii cea mai buna solutie ? Designerii Unican iti ofera cele mai bune solutii de mobilare pentru locuinta ta ! 
*Pretul afișat este pentru configuratia standard - vezi mai jos - cu matrialele din descriere.
Va rugam sa cereti o oferta de pret pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.


Garantie UNICAN 24 luni

  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

Mobila dormitor baiat Design Interior Casa

Mobila dormitor baiat 

Designerul Unican a fost solicitat sa reamenajeze o camera de baiat – in camera respectiva exista deja ceva mobilier care trebuia pastrat – patul tapitat  si un dulap cu usi glisante alb  destul de mare . Ca necesitati de mobilare  aveam un birou cu spatii de depozitare , dar care sa permita si o zona TV generoasa . Pe zona de pat – lipseau noptierele si pentru a permite deschiderea corecta a usilor glisante , designerul a gasit o solutie ingenioasa .

In aceste conditii designerul a conceput o  zona de birou generoasa la care lumina vine din partea stanga , in mod corect ,cu spatii de depozitare la partea superioara – adancimea mai amre a corpurilor superioare a permis instalarea benzii led pentru o iluminare corecta seara . totodata datorita acestui joc de volume  s-a putut obtine o amenajare fluenta de la adancimea mare a biroului la spatiul de biblioteca din spatele usii .

Pentru ca baietii nu sunt cei mai ordonati s-a optat pentru o  zona mai mare de usi .

In zona de pat tapitat – designerul a conceput o placare  pe care noptierele sunt suspendate dar  aceasta a permis si instalarea unei benzi led care va ilumina fototapetul . Pentru o deschidere corecta a usilor glisante de la dressing  s-a introdus si o etajera laterala la dressing .

Mobila pe stilul tau

Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.