Mobila tineret Aaron
Mobila tineret Aaron
Mobila tineret Aaron
Mobila tineret Aaron

Mobila tineret Aaron Mobila tineret

Scurta descriere


Mobila tineret Aaron reprezinta o camera pentru 2 copii de varste apropiate . solutia designerului Unican pentru o camera nu foarte mare o vedeti in imaginile prezentate. Din punct de vedere coloristic - cromatica  este vesela potrivita pentru copii intre 4-10 ani .
*Pretul afișat este pentru configuratia standard - vezi mai jos - cu matrialele din descriere.
Va rugam sa cereti o oferta de pret pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.


  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

Mobila tineret Aaron Mobila tineret

Cand e vorba de copii lucurile se schimba , ai vrea mereu sa te intorci in lumea lor minunata sa ai timp de joaca si nici un lucru sa nu para imposibil . 

Mobila tineret Aaron este creatia designerului Unican pentru 2 copii – baieti simpatici de 4 si 8 ani . Camera a fost impartita in 2 zone distincte – cea de somn si cea de studiu . Ca si zona de paturi pereche si zona de birou a fost facuta astfel incat sa ocupe cat mai putin spatiu in camera . 

Din punct de vedere cromatic la  mobila tineret Aaron  s-au folosit culori vesele potrivite pentru baieti – albastru care induce serenitate si relaxare si verde pentru stimularea intelectului . Tapetul cu nuante calde de galben a completat amenaje curse stilizata . 

Compania noastra – Unican – va pune la dispozitie pe langa mobila la comanda si corpuri de iluminat , tapet, vopsea decorativa .

Mobila la comanda este produsa cu materiale de cea mai inalta calitate cu feronerei Blum  

Mobila pe stilul tau

Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.