Mobila tineret Aaron
Mobila tineret Aaron
Mobila tineret Aaron
Mobila tineret Aaron

Mobila tineret Aaron Mobila tineret


Mobila tineret Aaron reprezinta o camera pentru 2 copii de varste apropiate . solutia designerului Unican pentru o camera nu foarte mare o vedeti in imaginile prezentate. Din punct de vedere coloristic - cromatica  este vesela potrivita pentru copii intre 4-10 ani .*Pretul afișat este pentru configuratia standard - vezi mai jos - cu materialele din descriere.
Va rugam sa cereti o oferta pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.


  SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA


  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

  • Termeni Promotie

  Mobila tineret Aaron Mobila tineret

  Cand e vorba de copii lucurile se schimba , ai vrea mereu sa te intorci in lumea lor minunata sa ai timp de joaca si nici un lucru sa nu para imposibil . 

  Mobila tineret Aaron este creatia designerului Unican pentru 2 copii – baieti simpatici de 4 si 8 ani . Camera a fost impartita in 2 zone distincte – cea de somn si cea de studiu . Ca si zona de paturi pereche si zona de birou a fost facuta astfel incat sa ocupe cat mai putin spatiu in camera . 

  Din punct de vedere cromatic la  mobila tineret Aaron  s-au folosit culori vesele potrivite pentru baieti – albastru care induce serenitate si relaxare si verde pentru stimularea intelectului . Tapetul cu nuante calde de galben a completat amenaje curse stilizata . 

  Compania noastra – Unican – va pune la dispozitie pe langa mobila la comanda si corpuri de iluminat , tapet, vopsea decorativa .

  Mobila la comanda este produsa cu materiale de cea mai inalta calitate cu feronerei Blum    Termeni Promotie Amenajezi camera copilului ? Acum e momentul potrivit ! Prinde promotia!
  Amenajezi camera copilului ? Fa-i cea mai tare surpriza si lasa-l sa se intoarca la scoala intr-o camera nou nouta - amenajare de interior, mobilier personalizat 100% , perdele , draperii, corpuri de iluminat . Proiecte la cheie !
  Termeni si conditii promotie
  Promotia se acorda pentru mobilierele de tineret  achizitionate( comenzi noi ) in perioada 27.06.2023 pana la 31.08.2023 .    
  Mobila pe stilul tau

  Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.

  icon whatsapp
  icon magazine