Mobila baie Isolda
Mobila baie Isolda
Mobila baie Isolda
Mobila baie Isolda

Mobila baie Isolda Mobila de baie

Mobila baie Isolda

Esti in pana de idei creative pentru amenajarea baii ?

Nu te ingrijora designerii Unican te vor ajuta pe tot parcursul amenajarii tale. Mobila de baie visata este la un pas de tine .

La sectiunea design interior all inclusive veti gasi proiectele propuse de Unican pentru diversele amenajari - proiecte care se regasesc finalizate in sectiunea mobilier.

De la  concept la obiect mai usor decat crezi cu Unican concepte unice de interior.

 

Alege cel mai apropiat magazin
Produs
Optiuni
Total

Va rugam sa cereti o oferta pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.

Garantie UNICAN - 24 luni


  SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA


  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

  Mobila baie Isolda Mobila de baie

  Mobila baie Isolda

  Cine nu are bai atipice ? In Romania sala de baie nu este tratata ca pe o zona de relaxare ci mai mult ca o zona de necesitate , in ultimii ani acest trend s-a mai schimbat pentru zona de construtii rezidentiale tip casa insa datorita dezvoltarilor urbane eficiente din punct de vedere spatiu  liliputan – dezvoltarile de tip bloc au pastrat trendul bailor mici .

  Aici vorbim insa de o baie atipica , lunga si ingusta care , desi a avut 2 variante de amenajare propuse de designerul Unican , a avut parte de o a treia solutie  dorita de proprietari folosind practic vechiul amplasament am baii si doar cosmetizand elementele de ceramica si sanitare impreuna cu mobilierul .

  Chiar la intrare pe mana stanga ,fentand unghiul vizual s-a amplasat un dulap inalt care contine rezolva nevoia de depozitare din aceasta baia.

  Mobila de baie Isolda este  produsa din MDF infoliat cu blat quartz si feronerie Blum respectand cele mai inalte standarde  de productie astfel incat acest mobilier de baie sa reziste peste timp .

  Ceramica aleasa de proprietari impreuna cu designerul Unican este una luminoasa cu accente clasice fine , iar cabina de dus accentueaza usor agresiv  linia art deco dorita in aceasta amenajare .

  Designerul Unican a creat mobila baie Isolda in linii extrem de  simple astfel incat sa nu interfereze cu designul ceramicii ci doar sa il evidentieze .

  In continuarea cabinei de  dus – spatiul existent a fost utilizat pentru amplasarea unui al doilea duloa de baie  care contine masina de spalat rufe si un al dulap de depozitare amplasat chiar deaupra lui  pentru detergenti si alte articole de baie cum ar fi hartia igienica si prosope sau  halate de baie .

  In fiecare din magazinele Unican cu mobila la comanda din Bucuresti sau Constanta poti alege impreuna cu designerii Unican solutii deosebite de mobilare a bailor . Separat Unican a creat un  serviciu – Design interior all inclusive  prin care de la nivel de proiect furnizam toate materialele implicate in proces – ceramica/ sanitare/mobilier/corpuri de iluminat/obiecte decorative .

  Mobila baie Isolda face parte din amenajarea casei Isolda si pastreaza aceleasi linii masculine simple si clare fara complicatii inutile , fiecare spatiu are un rol predefinit si nu lasa loc nici unei interpretari .

  Designerii Unican iti pot propune o varietate de stiluri din care poti alege  varianta de amenajare care ti se potriveste cel mai bine stilului tau de viata si gusturilor personale . Lucram cu mai multi furnizori de materiale ceramice iar mobilierul este produs in sectia noastra de productie din Bucuresti .

  Fiecare mobilier care pleaca din fabrica Unican este atent verificat astfel incat sa  corespunda standardelor inalte de calitate . Materialele foarte bine alese de la furnizori cu renume in piata cum ar fi Egger,Global Design si altii sunt garantia  unui produs final rezistent in timp si fiabil . Ne asiguram mereu ca fiecare produs este atent controlat astfel incat sa fie mereu la inaltime .

   

   

   

   

     Mobila pe stilul tau

  Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.

  icon whatsapp
  icon magazine