Design interior camera baiat 5 ani
Design interior camera baiat 5 ani
Design interior camera baiat 5 ani
Design interior camera baiat 5 ani

Design interior camera baiat 5 ani Design Interior Casa

Scurta descriere


Design interior camera baiat 5 ani . La Unican ai serviciu separat de design interior pentru toata casa . Suntem specializati in proiecte ALL INCLUSIVE - de la design la mobila la comanda . 
*Pretul afișat este pentru configuratia standard - vezi mai jos - cu matrialele din descriere.
Va rugam sa cereti o oferta de pret pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.


  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

Design interior camera baiat 5 ani Design Interior Casa

Povestea aceste camere de copil este una draguta , cand l-am cunoscut pe baietel era tot un zambet iar cand l-am intrebat cum ii place sa ii fie amenajata camera mi-a raspus ca lui ii place asa cum e acum . Deci o misiune dificila – iata o fire mai conservatoare . S-au facut masuratorile si apoi s-au facut propunerile de design adaptate varstei copilului 5 ani . Asa a inceput povestea crearii unui design interior camera baiat  5 ani .

Conceptul  de design interior a respectat principiile erogonomiei camerei si s-au lasat cat mai multe spatii de circulatie in camera , pentru costructia dulapurilor de depozitare s-a folosit si nisa existenta in camera asa cum puteti vedea in plnul de amenajare al camerei . Dulapurile s-au dorit sa  fie incapatoarea , sunt dotate cu usi pliante Hafele , sistemul de pat este unul cu extragere , astfel incat la nevoie sa mai existe un pat suplimentar in camera . Usile sunt placate cu sticla imprimata si oglinzi pe usile de colt .

Unican  este specializat in proiecte ALL INCLUSIVE – de la design la realitate. Va punem la dsipozitie serviciu de design interior, mobila la comanda, vopsea decorativa, corpuri de iluminat , tapet etc .

Va asteptam sa stabiliti o intalnire cu unul din designerii Unican pentru consiliere specializata .

Mobila pe stilul tau

Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.