Design interior camera fetita
Design interior camera fetita
Design interior camera fetita

Design interior camera fetita Design Interior Casa

Scurta descriere


Designul interior al camerelor de copii care trec la adolescenta necesita o atentie deosebita atat din punct de vedere estetic cat si functional . Unican va prezinta solutii inovative de design interior si mobila la comanda produsa in  fabrica proprie . De la  proiect la realitate la o singura firma . 

*Pretul afișat este pentru configuratia standard - vezi mai jos - cu matrialele din descriere.
Va rugam sa cereti o oferta de pret pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.


 • Descriere

 • Configuratie standard

 • Componente și dimensiuni

Design interior camera fetita Design Interior Casa

Design interior camera fetita 

 

Designul interior pentru camera fetita necesita o atentie deosebita pentru ca trebuie alocat spatiu pentru toate activitatile  unei adolescente in devenire 

Designul de interior prinde din ce in ca mai mult contur si in  Romania , daca la inceput era perceput de clienti ca o fita din cauza costurilor si fiecare isi amenaja casa dupa gusturile personale , acum in 2016 tot mai multa lume a inteles ca nu este o fita si ca o camera aranjata cum trebuie de la bun inceput te poate scuti de mari batai de cap ulterioare .

Nu vorbim doar de faptul ca mobilierul standard nu se potriveste perfect ci si de faptul ca nu respecta necesitatile fiecaruia dintre noi care sunt diferite . Apoi mai este si aspectul estetic care este foarte important – de la cum sunt amplasate obiectele de mobilier in camera pana la combinatia de culori aleasa si intensitatea luminii sau corpurile de iluminat folosite .

Designul interior este extrem de important in vietile noastre de zi cu zi , ne face  sa ne simtim mai bine si sa venim cu drag acasa . 

Design interior  camera fetita este foarte important pentru formarea ei de mai tarziu , felul in care o inveti sa isi tina lucrurile ordonate , felul in care ii dezvolti inclinatia catre frumos fiind inconjurata de lucruri frumoase si cu gust .

La Unican gasiti solutii pentru orice tip de amenajare cu mobilier la comanda , corpuri de iluminat , tapet , vopsea decorativa etc . 

Solutia  gasita de designerul Unican de a intercala o zona de dreesing cu usa glisanta cu o zona cu usi batante intrerupte de o zona decorativa este ingenioasa pentru ca s-a renuntat la dressingul standard cu usi glisante  si s-a incercat o solutie inovativa de design .

Fototapetul cu orhidee este personalizat si se poate executa la comanda .

 

Design interior camera fetita Design Interior Casa
 • Design interior camera fetita

  Camera contine urmatoarele repere :


  1. dressing cu usa glisanta oglinda 


  2. pat cu tablie tapitata


  3. birou colt cu comoda de depozitare


  4. placa TV

Mobila pe stilul tau

Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.