Mobila

Mobila

Mobila la comanda este principala activitate a firmei Unican, executam mobila la comanda pentru toata casa , mobila bucatarie la comanda, mobila dormitor la comanda,mobila tineret la comanda, mobila living la comanda .


Mobila la comanda produsa de Unican are un design modern , avantgardist adaptat stilului modern de viata . Transpunem în realitate ideile dumneavoastră având avantajul unei echipe tinere, dedicată și bine pregatită profesional. Te-ai mutat in casa noua sau pur si simplu vrei sa-ti schimbi ceva in casa si cauti un producator de mobila la comanda in Bucuresti sau Constanta? Acum l-ai gasit .


La Unican.ro  venim cu idei creative si solutii complete pentru a realiza proiecte de amenajare la standarde inalte (finisaje, accesorii, materiale) si preturi de producator. Executam mobilier rezidential si non rezidential  in Bucuresti si Constanta  din PAL melaminat si MDF frezat infoliat sau vopsit pentru bucatarie, dormitor sau living.


Cu ajutorul nostru iti poti proiecta si realiza mobila preferata, indiferent daca este vorba de mobila bucatarie , dressinguri, dormitoare,camere tineret,  holuri , canapele, coltare living. Feronerie folosita este marca Blum , Slider, Hafele , Hettich de cea mai buna calitate .


In orice proiect de mobilare a locuintei sau biroului dvs se pleaca de la dorintele clientului, care se dezvolta, se imbunatatesc si se adapteaza pe parcurs ajungand in faza de proiect realizabil. La Unican , intregul proces se desfasoara tinand cont de dorintele si necesitatile clientului, existand astfel o flexibilitate din toate punctele de vedere: design, compartimentare interioara, alegerea culorilor, accesorizare etc atat din partea producatorului cat si a beneficiarului.


Cum am mentionat mai sus, executam mobilier la comanda in Bucuresti si Constanta  si imprejurimi – atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice (mobila pentru farmacii, mobila pentru magazine, mobila pentru cabinete medicale, sedii de firme, banci). Trebuie sa mentionam faptul ca pentru clientii din Bucuresti, montajul si transportul oricarui tip de mobila sunt gratuite.


In afara Bucurestiului,sau Constanta  pentru transport, se va percepe o taxa in functie de distanta si valoarea mobilierului.  Magazinele de mobila la comanda din Bucuresti si Constanta  va stau la dispozitie pentru comenzile de mobila  personalizate .


Citeste toticon whatsapp
icon magazine