Mobila living Lambert
Mobila living Lambert
Mobila living Lambert
Mobila living Lambert

Mobila living Lambert Mobila living la comanda

Mobila living Lambert

Ai un living de bloc lung si relativ ingust ? Sfatul designerului Unican - foloseste coltarul amplasat ca in aceste poze plus un tapet statement . Vei crea impresia ca , camera nu e chair atat de lunga si va atrage toate privirile . Nu ai curaj sa alegi singur toate aceste detalii , designerii Unican sunt alaturi de tine pe tot acest parcurs .

 

 


Va rugam sa cereti o oferta pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.

Garantie UNICAN - 24 luni

Garantie FURNIZOR - 24 luni


  SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA


  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

  Mobila living Lambert Mobila living la comanda

  Mobila living Lambert

  Si ce daca ai un living anost de bloc in care poate nu vrei sa investesti o avere pentru mobilare ! Unican iti ofera solutii pentru un palier larg de bugete – de la standard la lux in functie de posibilitatile fiecarui beneficiar .

  Mobilier living este un model folosit de Unican si in alte  amenajari minimaliste ca acestea si este de efect . In completare vin : 1 coltar VEGA de o moliciune si un confort extraordinar , un fotoliu albastru pentru starile de relaxare maxime , tapetul care imbraca si  transforma un perete orb intr-o opera de arta abstracta si inchidem acest cerc cu perdelele  si draperiile care sunt alese intentionat in tonurile fototapetului si corpurile de iluminat .

  Amenajarea livingului Lambert este unul din multele exemple de decorare si amenajare completa a unui living de bloc cu accente minimaliste .

     Mobila pe stilul tau

  Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.

  icon whatsapp
  icon magazine