Mobila living Araisa
Mobila living Araisa
Mobila living Araisa
Mobila living Araisa
Mobila living Araisa
Mobila living Araisa
Mobila living Araisa

Mobila living Araisa Mobila living la comanda


Mobila living Araisa este un mmobilier modern integrat cu birou . Solutia optima cand vrei sa lucrezi acasa .*Pretul afișat este pentru configuratia standard - vezi mai jos - cu materialele din descriere.
Va rugam sa cereti o oferta pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.

Garantie UNICAN - 24 luni


  SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA


  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

  Mobila living Araisa Mobila living la comanda

  Mobila living Araisa este solutia optima de a integra un birou in zona de living . Designerul Unican a gasit o solutie interesanta  de a combina destinatia spatiilor  – de lucru si de relaxare . Mobilierul este proiectat by Unican , produs in fabrica proprie de mobila la comanda din Bucuresti . Materialele folosite in procesul de productie de Unican  sunt de o calitate superioara, de la materialele de baza – carcasele din  panouri aglomerate de lemn de 18 mm grosime si fronturi din MDF  lucios Bianco si Negru Lucios . Vitrina este cu rama de aluminiu vopsita negru lucios in camp electrostatic . 

  Unican este producator de mobila  living moderna la comanda   , designul este asigurat de echipa Unican care se ocupa in mode personal de fiecare proiect in parte . LA Unican gasiti oamnei pasionati de amenajari interioare si design de mobila care va pot consilia astfel incat sa obtineti cele mai bune amenajari ale casei dvs . 

  Sistemul de iluminat este facut din 3 sisteme de fapt – zona de birou cu lumina alba , zina de relaxare – partea cu TV are sistem RGB si zona de vitrina  sunt sincronizate astfel incat efectul vizual sa fie maxim.   Mobila pe stilul tau

  Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.

  icon whatsapp
  icon magazine