Mobila living Isolda
Mobila living Isolda
Mobila living Isolda
Mobila living Isolda
Mobila living Isolda

Mobila living Isolda Mobila living la comanda

Mobila living Isolda

Un living care are sa aiba si functie de dormit si depozitare , si care sa arate wow ? Da ... se poate cu ajutotul designerilor Unican care au creat mobila living Isolda formata din dressing de separare, consola TV , biblioteca eleganta si au decorat inspirat cu  tapet auriu stins care sa indulceasca canapeaua aproape neagra . Incearca si tu solutiile de design all inclusive Unican si castiga o casa de vis la pret de mobila premium .

 

 


Va rugam sa cereti o oferta pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.

Garantie UNICAN - 24 luni

Garantie FURNIZOR - 24 luni


  SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA


  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

  Mobila living Isolda Mobila living la comanda

  Mobila Living Isolda:

  Transformarea unei Camere într-o Sufragerie Spațioasă și Ordinată

  Povestea impresionantă a camerei noastre, cunoscută acum ca Mobila Living Isolda, asemănătoare celei a Cenușăresei, începe cu o cameră folosită doar pentru oaspeți și depozitare. Păstrând doar canapeaua inițială pe fundal, unde acum se înalță un dulap imens, restul pieselor au fost înlocuite cu elemente noi și proiectate cu pricepere de către designerii noștri de la Unican. În urma acestui proces, am reimaginat complet spațiul camerei, eliminând haosul și aglomerația, și am transformat-o într-o încăpere funcțională, cu spații ordonate și bine definite.

  O decizie esențială a fost mutarea întregii zone de depozitare pe peretele din spate al camerei, unde am creat un dressing impresionant de la zero, în formă de U, în stilul spațiilor americane tip walk-in, care oferă spațiu generos de depozitare, integrat în cameră, dar totuși separat prin pereți falși de mobilier și uși pliante, ce deschid intrarea în dressing într-un mod accesibil și generos.

  Mobila Living Isolda reprezintă un ansamblu complet de elemente care au compus amenajarea acestei camere: zona de dressing, canapeaua, mobila living minimalistă Isolda, biblioteca cu uși din sticlă, scaunul pentru citit, covorul, tablourile și, nu în ultimul rând, tapetul.

  Crearea unei atmosfere perfecte pentru o cameră necesită ani de practică și experiență, alături de o înțelegere profundă și interacțiune atentă cu dorințele și nevoile clientului. Designerii noștri înțeleg și se dedică pe deplin fiecărui proiect pentru a satisface cerințele individuale ale beneficiarului.

  Acum, canapeaua a devenit punctul central al camerei, fiind amplasată pe peretele central, vizibilă încă de la intrare, iar mobila living Isolda este plasată în fața canapelei, susținând televizorul, fiind inițial proiectată ca un mobilier minimalist ce sugerează conceptul de mobila de living.

  Mobila Living Isolda include și o consolă, completând astfel amenajarea perfectă a acestei spații transformate dintr-un dormitor într-o sufragerie spațioasă și ordonată.

  Decorarea peretilor este un must have al anilor in care traim si moda tapetului a revenit in forta in ultima perioada,designerul Unican a sugerat aici folosirea unui tapet auriu stins care pune in evidenta canapeaua si indulceste combinatia de non culori – albul imaculat al dressignului cu negrul gri al canapelei si armonizeaza cu podeaua de lemn si cu ramele de aluminiu vopsite auriu mat ale bibliotecii.

     Mobila pe stilul tau

  Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.

  icon whatsapp
  icon magazine