MOBILA LIVING IULIA
MOBILA LIVING IULIA
MOBILA LIVING IULIA
MOBILA LIVING IULIA
MOBILA LIVING IULIA
MOBILA LIVING IULIA

MOBILA LIVING IULIA Mobila living la comanda

Scurta descriereMobila living Iulia este  o mobila living la comanda  care imbina utilul cu placutul - placarile de pereti realizate innobileaza  camera .

*Pretul afișat este pentru configuratia standard - vezi mai jos - cu matrialele din descriere.
Va rugam sa cereti o oferta de pret pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.


Garantie UNICAN 24 luni

  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

MOBILA LIVING IULIA Mobila living la comanda

Mobila living Iulia este o mobila de  living realizata la comanda cu design original rezultat in urma colaborarii cu d-na Anca Constantin – un fidel colaborator Unican , cu care echipa noastra a realizat proiecte minunate . 

Mobila living Iulia este realizata din panouri aglomerate de lemn cu finisaj de lemn si creme uni . Accentele de culoare sunt date de fotoliile galbene si fototapetul original care completeaza intreaga amenajare . 

Covoarele folosite in decorarea camerei au fost alese si ele cu grija de catre echipa de design .

Placarea ascunde in lateral camera tehnica 

Elementele de mobilier ce marginesc scara creeaza un efect de separare a spatiului inspirat asezata acolo , coltul rezultat este de o intimate extraordinara transformand livingul in camera centrala a casei  cu adevarat .

Mobila produsa de Unican in fabrica proprie cu feronerie Blum si accesorii de la firme de renume cum ar fi Hafele , Hettich , Rehau etc .

Mobila la comanda se poate comanda in oricare din magazinele Unican din  Bucuresti sau Constanta . Echipa  de designeri Unican  va sta la dispozitie si va poate consilia in amenajarea cu mobilier personalizat . Proiectele 3D  pentru mobila la comanda realizate de designerii Unican va  vor ajuta sa va imaginati mai usor cum va arata casa dvs in urma realizarii proiectului de mobilare si amenajare gandit de Unican .

Unican va asteapta in oricare din cele 3  magazine de mobila la comanda din Bucuresti sau Constanta pentru a va ajuta sa va obtineti casa visurilor dvs . Echipele de designeri de la Unican va pot  consilia pas cu pas in amenajarea cu mobila la comanda, tapet, corpuri de iluminat, canapele si coltare moderne astfel incat rezultatul amenajarii sa fie unul pe masura asteptarilor dvs . 

Mobila pe stilul tau

Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.