Mobila living GB 2
Mobila living GB 2
Mobila living GB 2
Mobila living GB 2
Mobila living GB 2
Mobila living GB 2
Mobila living GB 2
Mobila living GB 2
Mobila living GB 2

Mobila living GB 2 Mobila living la comanda

Mobila living GB 2

Te-am surprins ? Mobila living GB 2 este creata personalizat pentru unul din clientii nostri , daca iti place acest mobilier de living te invitam in showroom cu schita spatiului sa ne cunoastem si sa vedem ce tip de mobilier de living ti se potriveste mai bine .

Suna acum pentru o programare!


Va rugam sa cereti o oferta pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.


  SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA


  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

  Mobila living GB 2 Mobila living la comanda

  Mobila living GB 2

  Livingul este cea mai camera importanta in  socializare de peste 300 de ani , locul in care iti primesti oaspetii arata de multe ori multe lucruri despre tine – cat de mult te pretuiesti pe tine si ii pretuiesti si pe ceilalti .Mobila living GB 2 este o parte a unei amenajari complexe si complete si face parte din open space GB .

  Amenajarile open space sunt un must have al timpurilor moderne pentru ca integrarea functiilor casei precum si schimbarea paradigmelor familiare au discat si schimbarea organizarii casei .

  Femeile lucreaza la fel de mult ca barbatii si datorita acestui fapt gatitul devine o activitate in cuplu , in acest fel pana la urma toata familia este parte din proces . Copii se pot juca supravegheat de unul din adulti in livingul  care se deschide firesc cu bucataria , iar cel de al doilea poate pregati masa .

  Modul in care organizezi si decorezi acest spatiu de primire te descrie si vorbeste celorlalti despre tine . Mobila de living GB 2 respecta regulile generale de compozitie ale unui mobilier de living dar pe langa componenta functionala componenta de design este prezenta mai mult ca oricand – riflajele in trend in acesti ani sunt folosite pentru un fundal discret ce evidentiaza zona TV generoasa .

  Desi a disparut functiunea de biblioteca mobila living GB 2 are spatii de depozitare si pentru carti  dar si pentru cateva obiecte cu valoare care pot sta in zona de vitrina a carei usa cu sticla fumurie si rama de aluminiu cu finisaj bronz ii da o nota de eleganta . Aceasta ameanajare este una de inspiratie clasica cu un touch modern – clasica datorita finisajelor de lemn rosiatic in combinatie cu auriu , moderna prin design si prin combinatia cu nuantele de gri si verde care o scot din anonimat

  Toate elementele din aceasta amenajare concura pentru a crea un interior armonios – fototapetul , coltarul Como,masa dining cu scaune Lousia Air , perdele si draperiile livrate de firma partenera plus corpurile de iluminat sunt vinovate de rezultatul spectaculos al livingului GB 2

  Mobila living GB 2 este produsa de Unican in fabrica din Bucuresti si poate fi contractata prina magazinele Unican de mobila la comanda din Bucuresti sau Constanta  Mobila pe stilul tau

  Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.

  icon whatsapp
  icon magazine