Mobila hol Bianca
Mobila hol Bianca
Mobila hol Bianca
Mobila hol Bianca
Mobila hol Bianca
Mobila hol Bianca

Mobila hol Bianca Mobila hol

Mobila hol Bianca

Recreeaza-ti casa cu ideile Unican , ofera-ti tie si casei tale un  aspect pe care il meriti dupa o zi lunga de munca .  Fiecare piesa creata de Unican pentru clientii sai este unicat si a fost creata cu mult suflet si multa creativitate astfel incat la final sa te faca sa te simti mai bine in propria casa .

Suna acum pentru o programare .


Va rugam sa cereti o oferta pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.

Garantie UNICAN - 24 luni

Garantie FURNIZOR - 24 luni


  SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA


  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

  Mobila hol Bianca Mobila hol
  Mobila hol Bianca: Eleganță și Practicitate pentru O Intrare Desăvârșită în Lumea Ta

  O locuință își dezvăluie sufletul încă din momentul în care pășești în holul său primitor. Acest spațiu, considerat cartea de vizită a casei tale, reflectă personalitatea și obiceiurile tale, dezvăluind mai mult decât ai putea bănui. Este acea legătură magică între lumea exterioară și confortul căminului, marcând tranziția dintre tumultul de afară și liniștea interioară. Și pentru a crea această intrare , mobila hol Bianca se dovedește a fi partenerul ideal.

  Mobila hol Bianca nu este doar o colecție de piese de mobilier, ci o manifestare a eleganței și funcționalității într-un ansamblu armonios. Această capodoperă a designului interior se desfășoară în două zone distincte, fiecare având rolul ei bine definit în crearea unui mediu prietenos și organizat. Prima zonă, aflată la intrarea în locuință, îndeplinește cu măiestrie funcțiile vitale de depozitare, permițându-ți să-ți păstrezi obiectele personale la îndemână și în ordine. A doua zonă, intermediară, facilitează trecerea naturală spre inima căminului, unde o oglindă rafinată strălucește printre detalii de tapet decorativ, însoțită de două dulapuri ingenios așezate în nișe, rezolvând cu eleganță lipsa spațiului de depozitare din holul central.

  Un aspect deosebit pentru mobila hol Bianca este plasarea strategică a zonei de agățat haine, în spatele ușii de intrare. Această abordare subtilă asigură că hainele tale sunt ferite de ochii curioși și evita in acest fel  dezechilibrarea  armoniei vizuale a holului. Trecerea spre zona mijlocie a holului este marcată de o inserție artistică de oglindă, încadrată de dantelării de tapet decorativ, aducând o notă de eleganță și lumină.

  Cele două dulapuri generoase din nișe, parte integrantă din mobila hol Bianca, aduc un plus semnificativ de funcționalitate și versatilitate. Primul dintre ele găzduiește discret o mașină de spălat vase, maximizând utilitatea spațiului într-un mod inteligent. Cel de-al doilea dulap, cu uși în oglindă elegantă, conferă impresia de expansiune și adăpostește cu eleganță un pantofar cu capacitatea de a acomoda cu ușurință 50 de perechi de pantofi.

  Mobila hol Bianca transcede conceptul de simplu mobilier, aducând o contribuție semnificativă la designul interior al casei tale. Experții talentați de la Unican au reușit să îmbine cu măiestrie forma și funcționalitatea, oferind o soluție elegantă pentru un hol perfect organizat și estetic plăcut.

  Dacă îți dorești să transformi locuința ta într-un spațiu primitoare și sofisticat, soluțiile complete de design interior Unican sunt alegerea perfectă. Abordarea lor “ALL INCLUSIVE” reprezintă cheia pentru a transforma fiecare colț al casei tale într-o expresie autentică a stilului tău personal și a personalității tale.

  Apelează la experții Unican pentru a descoperi soluții de design interior care să reflecte esența ta și să creeze o atmosferă unică în locuința ta. Mobila hol Bianca deschide drumul către o casă care își dezvăluie povestea din prag, în care fiecare detaliu contează și în care te simți cu adevărat ACASĂ.

  Unican are 2 showroom-uri de prezentare , unul in Bucuresti si altul in Constanta , aici designerii nostri creaza in fiecare zi concepte unice de interior pentru clientii nostri .

  Incearca si tu solutiile noastre de design interior si transforma-ti casa in ACASA .

  Unican pe langa serviciile de design interior personalizat va ofera din fabrica proprie mobilier personalizat , canapele , fotolii , paturi tapitate moderne si pereti tapitati .

  Va asteptam in showroom-urile noastre de mobila la comanda din Bucuresti si Constanta .

  Fiecare fotografie din acest site este facuta on casele clientilor nostri , iar ce vedeti aici sunt produse reale irepetabile , deoarece nu se potrivesc cu gusturile si cu obiceiurile de viata ale altui client . De asta Unican este renumita pentru creativitatea si versatilitatea designerilor ei  ca si pentru capacitatea fabricii de produce produse unicat , sau in serii mici .

  Fabrica Unican din Poate produce mobilier rezidential , pentru magazine sau pentru spatii de birouri personalizat cu designerii  nostri sau dupa proiectele altor designeri sau arhitecti . Va asteptam cu proiectele voastre !

   

     Mobila pe stilul tau

  Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.

  icon whatsapp
  icon magazine