Mobila dormitor Anabel
Mobila dormitor Anabel
Mobila dormitor Anabel
Mobila dormitor Anabel
Mobila dormitor Anabel
Mobila dormitor Anabel
Mobila dormitor Anabel

Mobila dormitor Anabel Mobila dormitor la comanda

Scurta descriere


Mobila dormitor Anabel nu este doar mobila dormitor ci imaginea unei amenajari complete - mobila dormitor, tapet, corpuri de iluminat, perdele etc .Designerii Unican te pot consilia astfel incat sa faci alegerile potrivite nu doar pentru mobila la comanda ci si pentru restul obiectelor decorative .
*Pretul afișat este pentru configuratia standard - vezi mai jos - cu matrialele din descriere.
Va rugam sa cereti o oferta de pret pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.


  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

Mobila dormitor Anabel Mobila dormitor la comanda

Mobila dormitor Anabel 

Amenajarea unui dormitor matrimonial este mereu o provocare si o placere . De data asta am avut totusi norocul uni spatiu generos cu cateva limitari insa la partea de dressing .Amplasarea lui in spatele usii nu a fost intamplatoare , pentru ca in acest fel am reusit sa pastram  senzatia de spatiu liber neincarcat. 

Mobila dormitor Anabel este formata din patul tapitat Pheromone , un pat matrimonial generos pentru care designerul Unican a creat un jos de tapet pe perete care sa il evidentieze.

Noptierele nu vin odata cu patul ci au fost create pentru acest model de dormitor astfel incat sa completeze patul tapitat Pheromone . 

Comoda de machiaj este un maust have al dormitoarelor moderne .Comoda de machiaj se produce la comanda ca si noptierele din mobila dormtior Anabel . 

Dressingul , asa cum spuneam , este format dintru-un cadru mai ingust care se aseaza perfect in  spatele usii si  partea de dulap cu oglinda care are adancime mai mare pentru umerase . 

Intreaga mobila dormitor Anabel  este realizata din MDF alb si mov cu finisaje lucioase , Butonii au inlocuit cu succes manerele traditionale fiind  un element de design important . 

Mobila dormitor Anabel se produce la comanda in fabrica proprie cu materiale de cea mai buna calitate de la furnizori de renume mondial : Blum , Hafele, Hettich .

 

Mobila pe stilul tau

Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.