Mobila dormitor Elisa
Mobila dormitor Elisa
Mobila dormitor Elisa
Mobila dormitor Elisa
Mobila dormitor Elisa
Mobila dormitor Elisa
Mobila dormitor Elisa
Mobila dormitor Elisa
Mobila dormitor Elisa
Mobila dormitor Elisa

Mobila dormitor Elisa Mobila dormitor la comanda

Scurta descriereMansardele  sunt uneori cele mai provocatoare spatii de amenajat .Unican va prezinta o solutie de mobilier dormitor mansarda ingenios - solutia noastra - mobila dormitor Elisa.*Pretul afișat este pentru configuratia standard - vezi mai jos - cu matrialele din descriere.
Va rugam sa cereti o oferta de pret pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.


Garantie UNICAN 24 luni

Garantie FURNIZOR 24 luni

  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

Mobila dormitor Elisa Mobila dormitor la comanda

Mobila dormitor  Elisa 

 Va prezentam o amenajare de mansarda complexa realizata de designerul Unican . Solutiile propuse au fost de impartire a spatiului cu 2 destinatii distincte . O zona de zi in care urmeaza sa fie amplasate canapelele si un televizor. si o zona de noapte .

Spatiile sunt separate printr-un perete trafor . Zona de dormitor contine  dressing si o zona de dormit in care are loc generos rezervat un pat tapitat.

Separararea camerei cu peretele trafor  este solutia ideala pentru camere mari sau mici cand se doreste eficientizarea spatiului de depozitare . Elementele verticale ale peretelui separator lasa sa se intrevada putin din ambele spatii dar pastreaza un grad de intimitate suficient ca sa se poata sta in ambele zone fara sa se deranjeze reciproc .

In proiectul initial in spatele panourilor din zona TV  era sistem de lumini dar in final clientul nu a dorit sa le mai monteze .

Conceptul mobilei de dormitor Elisa  a fost proiectat integral  de designerul Unican iar  mobilierul de dormitor a fost produs in fabrica Unican din Bucuresti .

In oricare din magazinele Unican de mobila la comanda din Bucuresti sau Constanta designerii nostri va stau la dispozitie cu cele mai bune solutii de  mobilare pentru casele dvs .

Patul tapitat Leonardo este un produs premium la un pret extrem de bun , modelul este dotat cu somiera  metalica hidraulica pentru depozitare sub saltea  iar tapiteria  poate fi din piele Ecologica sau textil .

Maerialele folosite in productia mobilierului sunt panourile aglomerate de 18 mm de la Egger si feronerie Blum  de cea mai buna calitate 

Patul tapitat Leonardo este un pat cu un design special , cusaturi fine si  extrem de modern in liniile de contur . Fiind dotat cu somiera metalica rabatabila  se transforma intr-un spatiu de depozitare incredibil . Patul Leonardo se poate tapita cu piele ecologica sau cu textil  in functie de dorinte . 

Mobila pe stilul tau

Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.