MOBILA BUCATARIE OPEN SPACE
MOBILA BUCATARIE OPEN SPACE
MOBILA BUCATARIE OPEN SPACE
MOBILA BUCATARIE OPEN SPACE
MOBILA BUCATARIE OPEN SPACE

MOBILA BUCATARIE OPEN SPACE Design Interior Casa

Scurta descriereMobila de bucatarie este inima casei , mai ales in bucatariile deschise - tip open space . Unican este compania specializata in  designul personalizat al mobilierului de bucatarie dar si  pentru mobilierul intregii case .Va asteptam in oricare din magazinele de mobila la comanda din Bucuresti sau Constanta .*Pretul afișat este pentru configuratia standard - vezi mai jos - cu matrialele din descriere.
Va rugam sa cereti o oferta de pret pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.


Garantie UNICAN 24 luni

  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

MOBILA BUCATARIE OPEN SPACE Design Interior Casa

Cartea de vizita a unei case  in care bucataria este deschisa cu livingul  este mobila de bucatarie . Spatiul de gatit ca si spatiile de depozitare sunt foarte importante mai ales ca ele trebuie sa fie cumva ferite privirii directe astfel incat sa  nu dea senzatia de dezordonat .

Mobila bucatarie open space cu living este o caractesitica a caselor moderne cand , datorita timpului limitat, famiile doresc sa petreaca mai mult timp  impreuna . 

Combinatiile de culori – aici in varianta mai sobra – negru lucios cu nuc carinii – este doar una din miile de posibilitati de combinare a culorilor  disponibile la Unican . Compania  noastra este recunoscuta prin posibilitatea de a alege din peste 1000 de nuante  si culori si texturi de materiale . 

Mobila de bucatarie la comanda este de asemenea specialitatea  Unican  cu peste 30.000 de proiecte de mobila de bucatarie livrate la clienti 

Mobila pe stilul tau

Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.