Mobila Bucatarie Michell
Mobila Bucatarie Michell
Mobila Bucatarie Michell
Mobila Bucatarie Michell
Mobila Bucatarie Michell
Mobila Bucatarie Michell
Mobila Bucatarie Michell

Mobila Bucatarie Michell Mobila bucatarie la comanda

Scurta descriere

Mobila de bucatarie Michell este povestea perfectiunii detaliilor . Nu ca asta e ceva neobisnuit la Unican dar aici datorita solutiei tehnice abordate de proprietari impreuna cu designerul  Unican a devenit sine qua non sa fim atenti la fiecare mm din proiect . 


La Unican nu livram doar mobila - desi putem face si asta la fel de bine - livram o stare de bine si o placere de cate ori intri in casa . 


Fiecare  element din proiect este important - mobilierul proiectat , produs in fabrica proprie si instalat cu echipele noastre , apoi decoratiunile peretilor , corpurile de iluminat , electrocasnice , scaune etc fiecare din ele au  un  rol extrem de important  si sunt furnizate tot de Unican in cadrul proiectului . 


Suna acum sa incerci si tu solutiile Unican pentru bucataria sau pentru intreaga ta casa . 


 

*Pretul afișat este pentru configuratia standard - vezi mai jos - cu matrialele din descriere.
Va rugam sa cereti o oferta de pret pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.


Garantie UNICAN 24 luni

 • Descriere

 • Configuratie standard

 • Componente și dimensiuni

Mobila Bucatarie Michell Mobila bucatarie la comanda

Mobila bucatarie Michell este un mobilier  intr-o bucatarie de bloc si nu de casa , de aceea provocarea a fost si mai mare . Aici fiecare detaliu este important si spatiul trebuie utilizat la maxim astfel icant sa obtii maxim de functionalizte pe un spatiu mic .

Functionalitatea si designul s-au schimbat radical in momentul in care s-a renuntat la un perete fals care despartea bucatarie de debara . 

Fiecare zona din aceasta bucatarie sunt clar delimitate 

 1. Zona de luat masa – este organizata tip bar cu scaune de lemn mai inalte , albe , peretele a  fost decorat cu vopsea decorativa Georgio Graesano finisaj Piatra Spacatto . Peste ea se aplica un strat de lac mat sau lucios care asigura o protectie de pana la 10 ani a peretelui . 
 2. Zona de lucru  – pe spatiul fostei debara , acum deschise sunt amplasate  parte din electrocasnice – de la masina de spalat rufe  pana la cele 2 cuptoare si in zona libera decorativa a unui expresor de cafea . 
 3. Zona de gatit propriu zisa – incepe cu centrala termica mascata elegant si continua cu plita , masina de spalat vase si chiuveta . Blatul de quartz este un atuu al acestei bucatarii -Quartzul este cea mai rezistentă piatră minerală după diamant, safir și topaz. Are o duritate de 7 pe scara Mohs, adică apropiată de cea a diamantului (10 Mohs). Folosit din cele mai vechi timpuri pentru diferite unelte sau bijuterii, tehnologia de astăzi ne ajută să îl modelăm în blaturi de bucătărie sau baie, mese, pardoseli, trepte pentru scări interioare, pulturi de bar, recepții sau diverse alte suprafețe igienice.Quartzul nu se zgârie în contact cu alte metale sau materiale, ceea ce îl face un material foarte practic și rezistent. Alte denumiri ale Quartzului Compozit sunt: Cuarț, Cuarț Compozit, Granit Compozit.Mulțumită cuarțului, plăcile nu au doar calități estetice, de suprafață, ci și caracteristici foarte practice: sunt termorezistente, igienice, rezistente la șocuri, zgârieturi sau pete, durabile și foarte ușor de întreținut. În plus, produsele executate din cuart compozit își mențin strălucirea o perioadă îndelungată de folosire.

  Blaturile compozite se potrivesc atât în bucătării moderne, cât și în amenajări clasice.

  Quartzul compozit este un material neporos, așadar pe suprafața lui nu rămân pete, pentru că materialul nu lasă lichidele să pătrundă în structura sa. În plus, suprafața sa nonporoasă împiedică pătrunderea și înmulțirea bacteriilor și microorganismelor, ceea ce îl face unul din materialele cele mai recomandate din punctul de vedere al igienei.

 4. Sticla  imprimata securizata care decoreaza zona de lucru este iarasi un element spectaculos de design care lumineaza si coloreaza mobila Bucatarie Michell
Mobila Bucatarie Michell Mobila bucatarie la comanda
 • Mobila Bucatarie Michell

  Mobila Bucatarie Michell

  Model  fronturi :Panou aglomerat de lemn de 18 mm si MDF vopsit finisaj lucios


  Pretul afisat este valabil pentru compozitia standard cu dimensiunile L.245/ 240 X l.60 X H.228


  Compozitia standard cuprinde:

  – 1 masca chiuveta,

  – 1 corp incastrare cuptor,

  – 1 corp cu 3  sertare,

  – 1 coloana incorporare frigider,

  – 1 scurgator pentru vase, si unul de pahare

  – 1 corp incorporare hota,

  – 1 corp depozitare cu 1 usa,

  – soclu PVC L= 245/240 cm- Rehau cu garnitura siliconata,

  – blat L= 185/180 cm,

  – inaltator blat L=185/180cm- Rehau cu garnitura silicona

Mobila pe stilul tau

Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.