Mobila Bar GB
Mobila Bar GB
Mobila Bar GB
Mobila Bar GB
Mobila Bar GB
Mobila Bar GB

Mobila Bar GB Mobila bar la comanda

Mobila Bar GB

Cauti o solutie de separatie  a open space-ului tau ?Alege Mobila Bar GB si creaza un interior de vis cu semineu incoporat si oglinda cu led.

 


Va rugam sa cereti o oferta pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.

Garantie UNICAN - 24 luni

Garantie FURNIZOR - 24 luni


  SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA


  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

  Mobila Bar GB Mobila bar la comanda

  Mobila Bar GB

  Solutiile de separare a open space-urilor moderne sunt multiple  si pot fi de tipul insule , insule cu loc de luat masa , mese inalte tip bar sau  mobila bar GB care este complet atipic deoarece a  indeplinit mai multe functionalitati .

  Mobila la comanda produsa de Unican in sectia de productie respecta toate nevoile beneficiarului . Mobila bar GB este de fapt un produs complex si elaborat care la prima vedere lasa impresia de simplitate .

  Zona de turn din mobila bar GB are la partea din fata o zona decorata cu oglinda si led – folosirea oglinzilor in spatiile mici ajuta la maximizarea impresiei de spatiu in aceste incaperi , adaugarea iluminatului cu led si uilizarea unei benzi led pe pat de gel cu lumina continua transforma o oglinda banala intr-o piesa statement asa cum puteti vedea .

  Pe partea din spate a zonei de turn avem o masina de filtrat apa si de producere a sifonului . In locuintele moderne aceste masinute speciale te scutes de faot de o mare bataie de cap cu caratul bidoanelor  de apa precum si de scaderea poluarii mediului cu recipiente de plastic

  Zona centrala a mobilierului de bar GB are 3 functiuni – zona de mic dejun cu 2 scaune pentru a iti servi o cafea pe repede inainte la prima ora sau paote un mic dejun copios cand te relaxezi la televizor duminca dimineata .

  Scaunele de bar Barilla  sunt importante in functionalitatea si designul barului GB – ele pot fi ajustabile pe inaltime si personalizate in fabrica Unican dupa nevoia si gusturile beneficiarului .

  Partea frontala a acestei zone insereaza o a doua surpriza de proportii – semineul electric incorporabil pentru serile romantice petrecute in 2 . Nu e nimic mai confortabil sa stai la lumina flacarilor si sa iti faci planuri de viitor  al un pahar de vin .

  Scaunele de bar Barilla sunt produse in sectia Unican putand fi vopsite in orice  culoare din gama RAL . Tapiteria este la alegere din paletarele expuse in showroom -urile Unican de mobila la comanda din Bucuresti si Constanta .

   

     Mobila pe stilul tau

  Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.

  icon whatsapp
  icon magazine