Bar Anastasia
Bar Anastasia
Bar Anastasia

Bar Anastasia Baruri

Bar Anastasia

Mobilierul - corp bar Anastasia este o piesa extrem de interesanta care poate fi amplasata in orice tip de amenajare de living - moderna sau clasica deoarece permite personalizarea fronturilor in orice mod se doreste de la modern cu finisaje ultramate pana la clasic cu fronturi si elemente clasice de decor .

Disponibil pentru precomandă

Alege cel mai apropiat magazin
Produs
Optiuni
Total


Garantie UNICAN - 24 luni • Descriere

 • Componente și dimensiuni

Bar Anastasia Baruri

Bar Anastasia

Mobilierul – corp bar Anastasia este o piesa extrem de interesanta care poate fi amplasata in orice tip de amenajare de living – moderna sau clasica deoarece permite personalizarea fronturilor in orice mod se doreste de la modern cu finisaje ultramate pana la clasic cu fronturi si elemente clasice de decor .

Structura lui este din pal melaminat al carui decor poate fi schimbat la comanda cu diferenta de  pret care se recalculeaza in functie de furnizorul si de modelul ales pentru finisaj .

Corp Bar Anastasia este un produs extrem de complet si complex cu multiple spatii de depozitare pentru sticle de vin si pentru pahare .

Mobila bar Anastasia poate fi facuta si la comanda in functie de interiorul in care doriti sa il amplasati .Dimensiuni 50 × 160 × 90 cm
Materiale structura

Pal melaminat Egger, Pal melaminat Kronospan

Materiale Fronturi

MDF AGT, Pal melaminat Egger

Mobila pe stilul tau

Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.

 • Bar Anastasia
  Bar Anastasia
  Bar Anastasia
  Bar Anastasia
  Bar Anastasia
  LUNGIME 160cm LATIME 50cm INALTIME 90cm

  PRET 6.385 lei