Bar Anastasia
Bar Anastasia
Bar Anastasia

Bar Anastasia Mobila bar la comanda

Bar Anastasia

Mobilierul - corp bar Anastasia este o piesa extrem de interesanta care poate fi amplasata in orice tip de amenajare de living - moderna sau clasica deoarece permite personalizarea fronturilor in orice mod se doreste de la modern cu finisaje ultramate pana la clasic cu fronturi si elemente clasice de decor .

Disponibil pentru precomandă

Alege cel mai apropiat magazin
Produs
Optiuni
Total

Va rugam sa cereti o oferta pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.

Garantie UNICAN - 24 luni


  SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA


  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

  Bar Anastasia Mobila bar la comanda

  Bar Anastasia

  Mobilierul – corp bar Anastasia este o piesa extrem de interesanta care poate fi amplasata in orice tip de amenajare de living – moderna sau clasica deoarece permite personalizarea fronturilor in orice mod se doreste de la modern cu finisaje ultramate pana la clasic cu fronturi si elemente clasice de decor .

  Structura lui este din pal melaminat al carui decor poate fi schimbat la comanda cu diferenta de  pret care se recalculeaza in functie de furnizorul si de modelul ales pentru finisaj .

  Corp Bar Anastasia este un produs extrem de complet si complex cu multiple spatii de depozitare pentru sticle de vin si pentru pahare .

  Mobila bar Anastasia poate fi facuta si la comanda in functie de interiorul in care doriti sa il amplasati .  Dimensiuni 50 × 160 × 90 cm
  Materiale structura

  Pal melaminat Egger, Pal melaminat Kronospan

  Materiale Fronturi

  MDF AGT, Pal melaminat Egger

  Mobila pe stilul tau

  Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.

  icon whatsapp
  icon magazine