Biroul de acasa
Biroul de acasa
Biroul de acasa
Biroul de acasa

Biroul de acasa Design Interior Casa

Scurta descriereProiect de design interior - Biroul de acasa , este propunerea Unican pentru redecorarea unui living de apartament . 


#workingathome

*Pretul afișat este pentru configuratia standard - vezi mai jos - cu matrialele din descriere.
Va rugam sa cereti o oferta de pret pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.


Garantie UNICAN 24 luni

  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

Biroul de acasa Design Interior Casa

 

Unican iti prezinta unul din proiectele facute in cadrul campaniei de consiliere online gratuita desfasurata in perioada  izolarii la domiciliu de pana la 15 mai 2020. 

Nevoia de a lucra de acasa #workinghome situation a pus multe familii in situatia de a fi nevoite sa redecoreze livingul si sa il adapteze pentru lucrul de acasa .

Asa a aparut acest proiect- Biroul de acasa .

Designerii Unican au preluat tema si  su proiectat un  mobilier multifuntional cu linii minimaliste in zona TV.

Zona „moarta” din spatele usii s-a transformat in  sifonier incapator plus o zona de biblioteca atat de  necesara pentru depozitarea cartilor .

In zona ramasa libera dintre coltar si biblioteca   va fi  propus  berjer United cu un  lapadar . Acest colt va fi trasnformat   colt pentru citit . 

La Unican iti furnizam toate piesele de care ai nevoie pentru decorarea livingului tau . 

Mobila cu design personalizat si adaptat nevoilor tale , canapele si fotolii , vopsea decorativa , corpuri de iluminat etc . 

Magazinele Unican sunt specializate in a va livra proiectele complete  la cheie .

#workinghome situation in interpretarea Unican este o solutie de mobilier de living care sa integreze biroul de acasa intr-un ansamblu de mobilier original si placut . 

Biroul de acasa poate fi folosit nu doar de membri adulti ai familiei care sunt siliti oarecum sa lucreza de acasa ci si de cei mici . In acest fel copii  vor avea un  spatiu de lucru mai familiar in apropierea parintilor ce ii pot consilia la teme . 

Unican  va pune la dispozitie mobilier la comanda la cel mai inalt standard de calitate cu accesorii de la furnizori de renume , 

Mobilierul  la comanda este produs in fabrica pe o linie noua de fabricatie cu utilaje moderne achizitionate cu fonduri europene . 

Mobila pe stilul tau

Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.