Proiect design living MARIA
Proiect design living MARIA
Proiect design living MARIA

Proiect design living MARIA Design Interior Casa

Scurta descriereProiect de design living Maria. Unican va ofera servicii complete de design  mobilier si design interior  prin magzazinele sale din Bucuresti si Constanta .

*Pretul afișat este pentru configuratia standard - vezi mai jos - cu matrialele din descriere.
Va rugam sa cereti o oferta de pret pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.


  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

Proiect design living MARIA Design Interior Casa

Unican este compania producatoarea de mobilier care a dezvoltat un serviciu unic in Romania – design interior All inclusive . Designerii Unican vin cu propuneri inovative de design .  Solutii le originale de design pentru fiecare spatiu din casa  sunt apanajul  lucrului cu Unican .

Livingul este incaperea principala a unei case si solutiile de design pentru living sunt de cele mai multe ori provocatoare .

In conditiile in  care spatiile apartamentelor din Bucuresti sunt destul de mici fata de restul Europei, imbinarea intre designul original, spatiile de depozitare  si confortul de utilizare au devenit conditii sine qua non pentru designerii Unican .

Vino la Unican – concepte unice de mobila  in unul din cele trei magazine de mobila  la comanda si beneficiaza de serviciile de design interior . 

Consultanta de design interior este gratuita daca achizitionati produsele propuse  in proiect .

Sfatul designerului – trebuie discutat foarte clar de la inceput un  detaliu extrem de important – Bugetul alocat amenajarii cu mobilier . 

Designerii  Unican sunt extrem de bine pregatiti pentru a veni in  intampinarea dvs cu solutii de design pentru orice spatiu .

Mai important este ca proiectele noastre  se pot transpun e imediat in productie si ca ceea ce proiectam pentru dvs nu sunt doar poze frumoase ci proiecte fezabila de mobilier care vor prinde viata in  fabrica noastra de mobila la comanda din Bucuresti .

Va asteptam in cele 3 magazine de mobila la comanda  – 2 in Bucuresti si unul in  Constanta .

Magazinele Unican va asteapta cu produse de calitate .

Mobila care se produce dupa proiectul  de design living Maria  este cu feronerie de o calitate superioara – Feronerie  Blum ,Hettich , Hafele , Egger . 

Echipele Unican sunt specializate in productia si montajului mobilierului de o calitate inalta . Compania noastra activeaza pe piata din  Romania de peste 21   de ani avand mii de proiecte executate .

Mobila pe stilul tau

Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.