Bucataria Elisa
Bucataria Elisa
Bucataria Elisa

Bucataria Elisa Outlet

Scurta descriere


Bucataria Elisa este destinata open space-urilor din apartmentele moderne . O astfel de bucatarie mareste spatiul , creste luminozitatea si te lasa sa te desfasori in voie .
*Pretul afișat este pentru configuratia standard - vezi mai jos - cu matrialele din descriere.
Va rugam sa cereti o oferta de pret pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.


Garantie UNICAN 24 luni

  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

Bucataria Elisa Outlet

Bucataria Elisa

Bucataria Elisa este o mobila de bucatarie premium  potrivita unui apartament sau casa cu spatiu deschis intre bucatarie si living . 

Mobila de bucatarie Elisa are un design modern  chiar minimalist  , designerul Unican a integrat  si zona de masa  in spatiul bucatariei astfel incat sa fie cat mai comoda  in utilizare .

Pentru ca  mobila de bucatarie Elisa   sa poata indeplini toate standardele de calitate au fost folosite  la producere ei MDF cu finisaj  highgloss combinat cu panou aglomerat cu finisaj de lemn.

Pentru un efect de design mai pronuntat s-a optat pentru material de structura de 38 mm grosime care pune in evidenta cadrele si contureaza frumos usile de MDF turcoaz  cu finisaj highgloss .

Feroneria folosita la mobila de bucatarie Elisa este marca Blum cu garantie pe viata – sertare TAndembox , sisteme Aventos , balamale cu Bluemotion incorporat .

Scaunele Terra recomandate pentru  mobila de bucatarie Elisa au un design indraznet si pot fi comandate in aproape 150 de nuante si culori ale tapiteriei – de la piele ecologica la textil .

Unican va poate consilia prin designerii sai  din  cele 3 magazine  de mobila al comanda   din Bucuresti sau Constanta asupra celei mai bune decizii cand vine vorba de mobila la comanda pentru bucatarie sau pentru toata casa .

Mobila pe stilul tau

Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.