Mobila bucatarie Yellow
Mobila bucatarie Yellow
Mobila bucatarie Yellow
Mobila bucatarie Yellow
Mobila bucatarie Yellow

Mobila bucatarie Yellow Mobila bucatarie moderna

Scurta descriere


Mobila  bucatarie  Yellow este destinata  open space-urilor - living cu bucatarie - din apartamentele moderne. Insula de la mobila bucatarie Yellow permite atat gatirea cat si servirea mesei .
*Pretul afișat este pentru configuratia standard - vezi mai jos - cu matrialele din descriere.
Va rugam sa cereti o oferta de pret pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.


Garantie UNICAN 24 luni

  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

Mobila bucatarie Yellow Mobila bucatarie moderna

In apartamentele moderna adresate familiilor active care doresc sa petreaca timp de calitate in familie – mobila bucatarie Yellow este ideala . designul compact si pozitionarea chiuvetei pe insula permite un flux repid de gatire si de servire a mesei .

In cazul incare din motive tehnice  nu se poate amplasa chiuveta pe insula se poate face rocada cu plita  si instala o hota de la Teka pentru insule de bucatarie .

Mobila bucatarie Yellow  este gandita pentru o depozitare organizata  datorita dispunerii depozitarii pe sertare  . Mecanismele de sertare sunt Blum cu garantie la 365 .000 miscari inchidere deschidere garantate de furnizor .

Designul zonei de soldati este gandit de la dreapta la stanga – frigider incorporabil cu spatiu de depozitare deasupra , soldatul cu cuptoarele – cuptor standard si cu microunde de la Teka , si apoi ultimul corp inalt contine coloana de depozitare de Hafele cu 5 cosuri si extragere totala amortizata . Coloana de depozitare Hafele are portanta de 50 kg .

Insula de bucatarie are spatii de  depozitare a gunoiului in masca de chiuveta la care se poate atasa mechanism de servodrive  . baltul insulei este costruit din placi lucioase pentru a mentine o curatanie usoara .

Asa cum puteti vedea insula de bucatarie permite  amplasarea de scaune de bar pe ambele laturi ale ei .

Mobila pe stilul tau

Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.