Pat tapitat Leonardo
Pat tapitat Leonardo
Pat tapitat Leonardo

Pat tapitat Leonardo Paturi dormitor tapitate

Scurta descrierePatul tapitat Leonardo este un pr odus cu linii moderne care poate fi realizat in  ecolether sau textil . Patul Leonardo este foarte potrivit pentru dormitoare mici sau mari avand dimensiuni extrem de versatile  de la 120 pana la 180 cm latime de saltea .
*Pretul afișat este pentru configuratia standard - vezi mai jos - cu matrialele din descriere.
Va rugam sa cereti o oferta de pret pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.


Garantie UNICAN 24 luni

Garantie FURNIZOR 24 luni

  • Descriere

  • Configuratie standard

  • Componente și dimensiuni

Pat tapitat Leonardo Paturi dormitor tapitate

Patul Leonardo        este un produs premium  cu linii extrem de moderne de design . Patul poate fi tapitat cu material textil sau piele ecologica , iar pernele umplute cu spuma poliuretanica asigura un confort deosebit in timpul somnului  . La fel de confortabil este si seara daca doresti sa  stai la televizor seara sprijinit .

Patul Leonardo      este dotat cu somiera hidraulica rababila care asigura o depozitare optima  in spatiul de sub saltea .

Fiind extrem de versatil in  dimensiuni in puteti folosi in amenajarea camerelor de tineret pana la dormitor matrimonial . Dimensiunile patului Leonardo incep de la 90 de cm si ajung pana la 180 cm latimea saltelei . aceasta varietate dimensionala  este extrem de permisiva .

Unican va pune la dispozitie o gama larga de paturi tapitate pentru  orice fel de dormitoare – mici sau mari  . Paturile tapitate le gasiti in magazinele Unican de mobila la comanda din Bucuresti sau Constanta . 

Unican este printre putinele  companii care ofere servicii de design interior integrate cu productia de mobila la comanda . 

Paturile tapitate sunt un must have al dormitoarelor moderne conferind eleganta si moliciune spatiului de dormit atat in apartamente cat si in casele dvs . Unican are o gama larga de paturi tapitate pentru  dormitor . Paturile comercializate de Unican sunt extrem de variate ca model si coloristica , clientul putand alege din peste 100 de nuante si culori .

 

Pat tapitat Leonardo Paturi dormitor tapitate
Mobila pe stilul tau

Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.