Pat tapitat Andrew
Pat tapitat Andrew
Pat tapitat Andrew
Pat tapitat Andrew
Pat tapitat Andrew
Pat tapitat Andrew
Pat tapitat Andrew
Pat tapitat Andrew
Pat tapitat Andrew
Pat tapitat Andrew
Pat tapitat Andrew
Pat tapitat Andrew

Pat tapitat Andrew Paturi tapitate

Pat tapitat Andrew

Paturile tapitate Unican sunt produse premium de o calitate inalta . Patul tapitat Andrew este un pat cu linii  masculine , elegant dar care este si functional fiind dotat cu spatii de depozitare generoase .

Incearca acum paturile tapitate Unican ! Stabileste o intalnire in showroom si convinge-te !

Alege cel mai apropiat magazin
Produs
Optiuni
Total

Va rugam sa cereti o oferta pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.

Garantie UNICAN - 24 luni


  SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA


  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

  Pat tapitat Andrew Paturi tapitate

  Pat tapitat Andrew

  Un pat tapitat poate sa nu insemne nimic daca nu e integrat intr-un interior cu care sa rezoneze , aceasta este povestea patului tapitat Andrew care a fost creat personalizat  pentru acest interior.

  Designerul Unican a creat un pat ale carui linii masculine sunt potrivite si se integreaza perfect in designul dormitorului . Mobilierul in tonuri de gri dar cu linii extrem de moderne si usi riflate  , tapetul cu motive naturale – padurea blurata . Amenajarea este conturata de perdelele si draperiile din catifea moale care ibratiseaza parca patul Andrew si in pune in evidenta .

  Materialul folosit pentru patul Andrew nu este piele ecologica ci un material textil modern care imita pielea ecologica insa este textil si care nu se mai cojeste in timp si are peste 65.000 de cicluri rezistenta la abraziune .

  Patul  tapitat Andrew este dotat cu somiera metalica cu sistem de ridicare hidraulica si cu lada generoasa de depozitare sub pat . Toate paturile produse de Unican in sectia proprie de tapiterie sunt dotate cu spatii de depozitare inteligente si usor accesibile datorita sistemelor extrem de fiabile folosite .

  Daca cauti un designer de interior care sa te ajute sa iti mobilezi si sa iti decorezi casa la Unican vei gasi  personal calificat care te asteapta in oricare din magazinele sale din Bucuresti sau Constanta cu idei inedite si solutii personalizate pentru fiecare  spatiu .

  Unican este  producator de mobilier tapitat cum ar fi paturi tapitate, pereti tapitati , canapele fixe si extensibile, coltare si fotolii  . Patul tapitat Andrew este un produs nou in portofoliul Unican si poate fi produs in dimensiuni variate de la 120 pana la 200×200 in functie de cerintele clientilor .

  Saltele distribuite de Unican sunt de la un producator roman de top care produce saltele premium in romania de peste 20 de ani . Patul tapitat Andrew este echipat cu o astfel de saltea – model Premier Ortopedic.

  Folosim in productie materiale de cea mai buna calitate si avem peste 150 de materiale si nuante disponibile in stoc pentru ca proiectele tale de mobilier tapitat sa prinda viata .

  Vrei un model nou , inedit de pat personalizat daor pentru tine ? Unican este solutia ideala pentru paturile tapitate la comanda . Producem in fabrica noastra de la mobilierul la comanda pana la paturile tapitate personalizate , lucrate cu grija maxima pentru detalii .

  Paturile tapitate Unican sunt

   

   

   

     Dimensiuni salltea

  120×200(140×225), 140×200(160×225), 160×200(180×225), 180×200(200×225), 200×200(220×225)

  Mobila pe stilul tau

  Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.

  icon whatsapp
  icon magazine