Mobila living Maria
Mobila living Maria
Mobila living Maria
Mobila living Maria

Mobila living Maria Mobila living la comanda

Scurta descriere


Unican iti ofera servicii complete de design interior si mobilier la comanda. Mobila living  Maria este un exemplu de open space - living deschis cu bucataria - al carui design in stil minimalist se incadreaza perfect cu cerintele vietii moderne.
*Pretul afișat este pentru configuratia standard - vezi mai jos - cu matrialele din descriere.
Va rugam sa cereti o oferta de pret pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.


Garantie UNICAN 24 luni

  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

Mobila living Maria Mobila living la comanda

Spatiile open space sunt o solutie moderna din 2 puncte de vedere – economie de  spatiu prin contopirea celor 3 zone – living, dining si bucatarie . Mobila living Maria este un mobilier minimalist – culorile  alese de designerul Unican sunt culori neutre – nuante de gri mat si alb lucios combinat  cu placarile de lemn in nuanta calda de stejar auriu care imblanzeste  toate aceasta compozitie . 

Mobilierul are linii fine , geometrice , care arata o fire organizata – mobila de living cat si cea de bucatarie sunt realizate cu materiale de calitate dar pe un buget restrans – Designerul Unican a  ales panourile aglomerat de la Egger de o calitate superioara dar  cu un raport  pret calitate optim si le-a introdus in amenajare .

Mobila living  Maria este un mobilier  cu un aer tineresc care se incadreaza si pe spatii mai mici decat cel prezentat .

Mobila pe stilul tau

Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.