Mobila bucatarie open space GB 2
Mobila bucatarie open space GB 2
Mobila bucatarie open space GB 2
Mobila bucatarie open space GB 2

Mobila bucatarie open space GB 2 Mobila bucatarie moderna

Mobila bucatarie open space GB 2

Fiecare proiect reprezinta o abordare personala  a spatiului de catre designerii Unican . Vrei mai mult decat mobila ? Te asteptam cu proiectul tau in showroom-urile noastre din Bucuresti sau Constanta.

Suna acum pentru o programare !


Va rugam sa cereti o oferta pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.

Garantie UNICAN - 24 luni

Garantie FURNIZOR - 24 luni


  SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA


  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

  Mobila bucatarie open space GB 2 Mobila bucatarie moderna

  Mobila Bucătărie Open Space GB 2: O Poveste de Eleganță și Funcționalitate în 600 de Cuvinte

  Dacă sunteți în căutarea unui vibe nou în bucătărie, atunci Mobila Bucătărie Open Space GB 2 este produsul excepțional ce face parte dintr-o amenajare completă și complexă a unui open space, realizată cu pricepere de echipa Unican.

  Designerii de la Unican au creat o bucătărie spectaculoasă în design, dar și complet funcțională. Chiar și în dimensiunile sale mai modeste, Mobila Bucătărie Open Space GB 2 este echipată complet cu electrocasnice Teka, cunoscute pentru fiabilitatea lor pe termen lung.

  Secretul stă în materialele folosite, unde combinația bine gândită a texturilor aduce eleganță. Ceramica cu finisaj de marmură calacata, în armonie cu blatul laminat alb compact de 12 mm de la Egger, și fronturile cu finisaj de lemn în combinație cu mânerele aurii creează mobilier sofisticat într-un interior modern.

  Unican nu este doar un furnizor de mobilă, ci o companie care oferă amenajări la cheie. De la proiectul inițial de design interior până la implementare, echipa noastră se ocupă de toate detaliile, inclusiv mobilarea cu piese de mobilier la comandă, produse în fabrica noastră din București.

  Cu 3 magazine de mobilă la comandă – două în București și unul în Constanța – Unican vă așteaptă să transformeți proiectul dumneavoastră într-o experiență superioară.

  Detaliul final al mobilierului, închiderea cu o oglindă, creează un efect de continuitate și spațiu într-o bucătărie de dimensiuni reduse. Această atenție la detalii evidențiază angajamentul nostru față de calitate și estetică în fiecare aspect al proiectelor noastre.

  Mobila Bucătărie Open Space GB 2 nu este doar o piesă de mobilier; este o expresie a rafinamentului și a funcționalității într-un spațiu deschis. Fiecare element, de la alegerea materialelor până la designul ergonomic, reflectă angajamentul nostru față de satisfacția și confortul clienților noștri.

  Într-o lume agitată, bucătăria nu mai este doar un loc de preparare a mâncării, ci și un centru al vieții sociale. Mobila Bucătărie Open Space GB 2 îmbrățișează această schimbare de paradigma, oferind un spațiu în care designul sofisticat se îmbină armonios cu funcționalitatea, creând astfel o atmosferă prietenoasă și invitantă.

  Când vorbim despre Mobila Bucătărie Open Space GB 2, vorbim despre mai mult decât simple piese de mobilier. Vorbind despre eleganță, durabilitate și o abordare personalizată a fiecărui proiect, vorbim despre angajamentul nostru de a oferi soluții complete și de încredere pentru amenajările interioare.

  Ceramică, marmură, laminat alb compact și lemn sunt materialele de bază ale acestei creații Unican. Fiecare element este selectat cu grijă pentru a asigura nu doar un aspect plăcut, ci și o durabilitate pe termen lung. Combinația lor oferă un contrast subtil, aducând un farmec aparte bucătăriei dvs. și contribuind la crearea unei atmosfere primitoare.

  Fronturile cu finisaj de lemn aduc un strop de natură în spațiul modern al bucătăriei. Acestea sunt atent finisate pentru a evidenția frumusețea texturii lemnului și pentru a oferi un contrast plăcut cu restul designului. Mânerele aurii adaugă un element de lux și rafinament, transformând mobila într-o operă de artă funcțională.

  Într-o lume în care individualitatea și personalizarea sunt la ordinea zilei, Unican se remarcă prin abordarea sa la amenajările interioare. Prin furnizarea de mobila la comandă, ne asigurăm că fiecare proiect este unic și se potrivește perfect cerințelor și gusturilor clienților noștri.

  Mobila Bucătărie Open Space GB 2 este rezultatul eforturilor noastre constante de a aduce la viață viziunile clienților noștri. Cu atenție la detalii și o pasiune pentru design, echipa Unican se dedică oferirii de soluții personalizate, care nu doar îndeplinesc, ci depășesc așteptările.

  Ochii noștri pentru design nu sunt doar in favoarea esteticului ci si pentru functionalitatile unei bucatarii perfecte. În cazul Mobila Bucătărie Open Space GB 2, ne-am asigurat că fiecare spațiu este folosit inteligent și eficient. Rafturile și sertarele sunt proiectate pentru a oferi o organizare perfectă, fără a compromite aspectul estetic al mobilierului.

  Închiderea finală a mobilei cu oglindă nu este doar o alegere estetică, ci și o soluție practică. Creează iluzia de spațiu mai mare și reflectă lumina, conferind bucătăriei un aer deschis și luminos, chiar și în spațiile mai mici.

  Fiecare piesă de mobilier Unican este o investiție în calitate și stil de viață. Ne mândrim cu faptul că aducem în casele clienților noștri nu doar simple obiecte, ci opere de artă funcționale care definesc și îmbogățesc spațiile în care trăiesc.

  Cu trei magazine de mobilă la comandă, Unican se angajează să ofere clienților săi nu doar produse, ci experiențe. Fiecare vizită în magazinele noastre din București și Constanța este o oportunitate de a explora opțiunile, de a colabora cu experții noștri în design interior și de a transforma ideile în realitate.

  Închidem acest portret al Mobila Bucătărie Open Space GB 2 cu invitația de a descoperi mai multe despre designul nostru inovator și soluțiile noastre personalizate. Unican vă așteaptă să vă alăturați comunității noastre de clienți mulțumiți, descoperind împreună lumea de posibilități pe care o oferim în domeniul amenajărilor interioare.

   

   

   

     Mobila pe stilul tau

  Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.

  icon whatsapp
  icon magazine