Fotoliu Forte
Fotoliu Forte
Fotoliu Forte

Fotoliu Forte Fotolii moderne

Combinând design modern și elegant, confort și armonie, Forte.


Va rugam sa cereti o oferta pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.

Garantie FURNIZOR - 24 luni


  SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA


  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

  Fotoliu Forte Fotolii moderne

  O colecție care este o evadare din obișnuit pentru iubitorii de decorațiuni care caută diferență în sufragerie.

  Florida; profită la maximum de efectul creat de trioul de marmură, lemn și metal reflectorizant. Modernismul se simte în fiecare detaliu.

  Spațiile care au propria poveste și un punct de plecare fac întotdeauna diferența. Detaliile bine gândite și originale le deosebesc de restul. Un astfel de spațiu de locuit îi adună întotdeauna pe toți.

  Setul de sufragerie Floria are această putere de atracție. Pentru că pictează un portret încrezător în sine, rafinat și carismatic. Floria este o echipă cu multe alternative. Se prinde contur pe blatul mesei.

  Odată cu aceasta, marmura, materialul popular al sezonului sau lemnul cu alternative de culoare albastră și ecru pot prelua conducerea în camera dvs. Îndrumați decorarea sufrageriei dvs. în funcție de câștigătorul acestei curse. Fiecare detaliu, de la țesătura scaunului la accesorii, ar trebui să funcționeze pentru ca plumbul să strălucească și mai mult.

  Dimensiunile mesei de marmură Floria sunt fixe. Cel cu masă din lemn poate fi deschis și închis la cerere. Picioarele solide din lemn ale tuturor pieselor din set poartă efectul puternic al detaliilor metalice cu formele lor elegante. Motivele liniare de pe consolă și huse pentru comoda adaugă o mișcare sportivă colecției. Această armonie neașteptată vă poate inspira și pentru restul decorului. Oglindă de consolă pe care o puteți combina în diferite dimensiuni, accesorii de formă geometrică și lumini …

  Setul de sufragerie Floria în sine vă va oferi un indiciu pentru a crea o armonie de stil încântătoare. Componente care alcătuiesc colecția; set de sufragerie cu unitate TV, mese de mijloc și laterale, format din piese funcționale și elegante. Floria combină măiestria fină cu inspirația modernă în piese iconice. Această atitudine proaspătă dă viață unei săli de mese simple și caracteristice.  Dimensiuni 76 × 83 × 84 cm
  Mobila pe stilul tau

  Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.

  icon whatsapp
  icon magazine