Dormitor Salvador
Dormitor Salvador
Dormitor Salvador
Dormitor Salvador
Dormitor Salvador
Dormitor Salvador
Dormitor Salvador

Dormitor Salvador Mobila dormitor la comanda

Scurta descriere


Dormitor Salvador - numele  a fost inspirat de compozitia suprarealista din modelul tapetului . La Unican gasiti idei fresh pentru  orice tip de amenajare cu mobila la comanda . 
*Pretul afișat este pentru configuratia standard - vezi mai jos - cu matrialele din descriere.
Va rugam sa cereti o oferta de pret pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.


Garantie UNICAN 24 luni

  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

Dormitor Salvador Mobila dormitor la comanda

Dormitor Salvador  este un mobilier de dormitor  proiectat la comanda , datorita formei   camerei de dormitor s-a ales solutia unui dulap de colt cu usi pliante Hafele , in acest fel s-a castigat foarte mult spatiu  in incapere dar si spatiu de depozitare .

Patul Salvador este un pat cu capat tapitat si cu lada de depozitare al carei acces este asigurat cu o somiera metalica hidraulica de ceam mai buna calitate care asigura o manevrabilitate facila a saltelei Don Almohadon

Patul poate veni echipat cu saltea sau fara . Unican este distribuitor de saltele marca Don Almohadon Spania – saltele de o calitate deosebita . 

Noptierele patului Salvador au cadre de grosime mare ca sa le dea un pic de greutate si sa se incadreze   mai bine in linia patului Salvador .

Comoda de machiaj se incadreaza si ea in linia minimalista a dormitorului Salvador – pastrand cadrele groase de 38 mm si o oglinda generoasa .

Dulapul de colt , are asigirata deschiderea cu usi pliante Hafele , care  asigura o deschidere optima a usilor de la dulap .

In interiorul lui – dua4lapul  este impartit in zone de haine pe umerase si zone de polite  judicios estfel incat sa asigure o depozitare optima in acel spatiu .

Mobila pe stilul tau

Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.