Design interior bucatarie lunga
Design interior bucatarie lunga
Design interior bucatarie lunga
Design interior bucatarie lunga
Design interior bucatarie lunga

Design interior bucatarie lunga Design Interior Casa

Scurta descriereUnican este printre putinele companii  - fabrici de mobila -care  va ofera un serviciu extraordinar - design interior combinat cu productia si instalarea de mobila la comanda. Acest serviciu a aparut deoarece clientii nostri isi doreau lucruri frumoase armonizate cu mobilierul .


Design interior bucatarie lunga este o amenajare comuna pentru apartamentele de bloc .

*Pretul afișat este pentru configuratia standard - vezi mai jos - cu matrialele din descriere.
Va rugam sa cereti o oferta de pret pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.


Garantie UNICAN 24 luni

  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

Design interior bucatarie lunga Design Interior Casa

Unican este  o companie infintata acum 21 de ani din dorinta de a oferi ceva diferit pe piata . De atunci pana acum Unican a venit mereu cu noutati – de la mobila la comanda , personalizata realizata la inceput s-a ajuns la rafinarea serviciilor prin care  firma producatoare de mobila a dezvoltat servicii complexe de design interior dar combinate cu productia si instalarea de mobila la comanda.

Mai mult decat atat : avem si personal specializat in amenajarea de interior – firma de constructii cu care putem realiza proiecte complexe de ameanjari de interior in apartamente si case . Segmentul rezidential este cel mai abordat de Unican de-a lungul timpului . 

Designerii Unican  proiecteaza pentru dvs  designul intregii case- bucatarie , living ,dormitor, camere de tineret, mobilier hol samd .

Va asteptam in magazinele Unican de mobila la comanda din Bucuresti si Constanta sa va convingeti de calitatea proiectelor si a mobilierului la comanda produs de Unican . 

Pentru productia de mobila la comanda Unican folosesete cele mai bune materiale si accesorii de la firme renumite  Hafele, Blum, Egger, Fundermax etc.

Echipele de montatori Unican sunt super specializate in montajul de finete al mobilierului si accesoriilor livrate de Unican . 

Unican va pune la dispozitie pe langa mobila la comanda  si corpuri de iluminat, tapet, vopsea decorativa samd .

Mobila pe stilul tau

Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.