Corpuri de iluminat Azzardo
Corpuri de iluminat Azzardo
Corpuri de iluminat Azzardo

Corpuri de iluminat Azzardo Uncategorized

Scurta descriere


Corpuri de iluminat Azzardo interior si exterior, lustre, aplice, veioze, lampadare si plafoniere. Va punem la dispozitie corpuri de iluminat pentru toate tipurile de amenajari - clasice ,moderne , de inspiratie nordica sau candelabre italiene . Vino in magazinele Unican de mobila la comanda sa consulti cataloagele .

Pentru detalii accesati catalogul http://www.azzardodesign.com/cataloqs
*Pretul afișat este pentru configuratia standard - vezi mai jos - cu matrialele din descriere.
Va rugam sa cereti o oferta de pret pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.


  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

Corpuri de iluminat Azzardo Uncategorized

Corpurile de iluminat Azzardo sunt extrem de moderne si sunt create cu dragoste pentru interioare speciale de designeri Italieni .

Cere in magazinele Unican de mobila la comanda cataloagele pentru corpuri de iluminat .

Unican va pune la dispozitie servicii complete de proiectare si integrare in proiect si a corpurilor de iluminat interior – de la lustre, candelabre , aplice , veioze samd astfel incat acestea sa puna in valoare interiorul casei dvs . 

Camerele dumneavoastra vor capata o alta atmosfera, atunci cand alegeti corpuri de iluminat interior potrivite stilului propriu. Lumina din casa nu se rezuma doar la watti, lumeni si temperaturi Kelvin. Aici veti gasi modele de corpuri de iluminat cu un bec sau mai multe, stralucitoare ori mate, metalice sau din diverse alte materiale.

In aceasta categorie va asteapta corpuri de iluminat ieftine, alese pentru a completa orice stil de camera. Puteti alege materialul, culoarea, tehnologia folosita sau chiar tipul de iluminare. Gasiti sisteme de iluminat in variante ce pot fi combinate cu mai multe tipuri de piese ori puteti alege o lustra sau o aplica simpla care sa fie, in primul rand, benefica.

O casa fara corpurile de iluminat potrivite este saraca si goala . 

Mobila pe stilul tau

Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.