Canapea extensibila tripla Sante
Canapea extensibila tripla Sante
Canapea extensibila tripla Sante

Canapea extensibila tripla Sante Canapele moderne

Va decora cu bun gust casele reflectând un stil modern și rafinat.
Va rugam sa cereti o oferta pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.

Garantie FURNIZOR - 24 luni


  SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA


  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

  Canapea extensibila tripla Sante Canapele moderne

  La modă, dar adevărat și departe de clișee! Setul de canapele Sante va decora cu gust casele reflectând un stil modern și rafinat.

  Culori bogate de flori și soare, fiecare nuanță de textură verde sau lemn. Oricare ar fi stilul tău; Adăugați detalii care amintesc de natură acasă în acest sezon.

  Setul de canapele Sante oferă una dintre cele mai bune modalități de a arăta reflexele naturii în casele urbane contemporane. Multe texturi sunt utilizate împreună fără a fi legate de un singur flux.

  Rezultatul este inspirat: siluetele moderne de astăzi au o poziție sofisticată. Combinații de stiluri diferite, dar armonioase, se completează reciproc.

  Combinând Trend Sense cu Conștiința de decorare

  Toate piesele din setul de canapele Sante au linii calme. Aplicația de cusut cu nasturi pe perne se combină cu cotiere subțiri și picioare lungi din lemn pentru a crea un aspect elegant.

  Scaunele largi dublează confortul oferit de setul de canapele, datorită posibilității canapelelor triple și duble de a fi paturi. În timp ce detaliile metalice de pe picioare adaugă o atmosferă tinerească echipei; Alternativele pentru perne aruncate oferă posibilitatea de a pune o ultimă atingere stilului tău.

  Sugestia noastră de decorare pentru setul de canapele Sante este următoarea: Lăsați lumina proaspătă și strălucitoare a albului să vă lumineze calea. Piese albe minime; Lasă-i să-ți completeze casa, care va fi colorată cu cărți, reviste și flori. Parchetele deschise la culoare sporesc spațiul.

  Să creăm o casă la modă, diferită și locuibilă. Setul de canapele „cool”, care va reflecta cel mai bine identitatea ta confortabilă și simplă, este la Doğtaș.  Dimensiuni 212 × 96 × 82 cm
  Mobila pe stilul tau

  Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.

  icon whatsapp
  icon magazine