Mobila dormitor matrimonial
Mobila dormitor matrimonial
Mobila dormitor matrimonial

Mobila dormitor matrimonial Design Interior Casa

Scurta descriere


Unican va pune la dispozitie solutii complete de design pentru fiecare incapere din casa . Designerii Unican va asteapta in cele 3 magazine de mobila la comanda din  Bucuresti si Constanta .
*Pretul afișat este pentru configuratia standard - vezi mai jos - cu matrialele din descriere.
Va rugam sa cereti o oferta de pret pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.


  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

Mobila dormitor matrimonial Design Interior Casa

Unican este producator de mobila la comanda pentru zona rezidentiala si comerciala . Unican produce la comanda mobila dormitor matrimonial  cu design individualizat in functie de fiecare client si de spatiu sau necesitatile particulare .

Mobila dormitor matrimonial prezentata in imaginile de mai sus  , este o solutie de mobila eficienta pentru un dormitor lung  si ingust . Designerul Unican a ales sa foloseasca un dulap de colt pentru eficientizarea spatiului de depozitat . Intersectia cu noptiera s-a dorit sa fie facuta cu un efect mai dramatic si acolo s-au folosit lumini .

In locul clasicelor veioze pentru noptiere s-au folosit corpuri de iluminat tip pendule care coboara din tavan .

Patul tapitat Rafaello – folosit in amenajarea dormitorului matrimonial este un pat incapatori cu o saltea de 180×200  tapitat cu materiale de buna calitate si cu o lada generoasa  de depozitare . Saltea se ridica cu ajutorului somierei hidraulice .

Pentru suprafetele de usi s-au folosit materiale ultralucioase astfel incat prin reflexia luminii spatiul sa para mai  mare dar  s-au evitat totusi oglinzile . 

La intrarea in camera a fost amplasata  o etajera decorativa cu sistm de lumini integrat astfel incat  , in momentul intrarii in camera sa nu ai senzatia  unui obstacol masiv .

Mobila pe stilul tau

Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.