Mobila dormitor matrimonial
Mobila dormitor matrimonial
Mobila dormitor matrimonial

Mobila dormitor matrimonial Design Interior Casa


Unican va pune la dispozitie solutii complete de design pentru fiecare incapere din casa . Designerii Unican va asteapta in cele 3 magazine de mobila la comanda din  Bucuresti si Constanta .*Pretul afișat este pentru configuratia standard - vezi mai jos - cu materialele din descriere.
Va rugam sa cereti o oferta pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.


  SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA


  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

  Mobila dormitor matrimonial Design Interior Casa

  Unican este producator de mobila la comanda pentru zona rezidentiala si comerciala . Unican produce la comanda mobila dormitor matrimonial  cu design individualizat in functie de fiecare client si de spatiu sau necesitatile particulare .

  Mobila dormitor matrimonial prezentata in imaginile de mai sus  , este o solutie de mobila eficienta pentru un dormitor lung  si ingust . Designerul Unican a ales sa foloseasca un dulap de colt pentru eficientizarea spatiului de depozitat . Intersectia cu noptiera s-a dorit sa fie facuta cu un efect mai dramatic si acolo s-au folosit lumini .

  In locul clasicelor veioze pentru noptiere s-au folosit corpuri de iluminat tip pendule care coboara din tavan .

  Patul tapitat Rafaello – folosit in amenajarea dormitorului matrimonial este un pat incapatori cu o saltea de 180×200  tapitat cu materiale de buna calitate si cu o lada generoasa  de depozitare . Saltea se ridica cu ajutorului somierei hidraulice .

  Pentru suprafetele de usi s-au folosit materiale ultralucioase astfel incat prin reflexia luminii spatiul sa para mai  mare dar  s-au evitat totusi oglinzile . 

  La intrarea in camera a fost amplasata  o etajera decorativa cu sistm de lumini integrat astfel incat  , in momentul intrarii in camera sa nu ai senzatia  unui obstacol masiv .  Mobila pe stilul tau

  Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.

  icon whatsapp
  icon magazine