Mobila Bucătărie Marshmallow
Mobila Bucătărie Marshmallow
Mobila Bucătărie Marshmallow
Mobila Bucătărie Marshmallow
Mobila Bucătărie Marshmallow
Mobila Bucătărie Marshmallow
Mobila Bucătărie Marshmallow
Mobila Bucătărie Marshmallow

Mobila Bucătărie Marshmallow Mobila bucatarie moderna

Mobila Bucătărie Marshmallow


îmbină eleganța și funcționalitatea, inspirată de delicatețea unei bezele. Cu MDF alb, panouri cu finisaj de marmură și accente aurii, oferă un spațiu rafinat cu soluții de design inovatoare precum riflajul separator și blaturi durabile de cuarț, creând un mediu de bucătărie cald, sofisticat și extrem de personalizat.


Va rugam sa cereti o oferta pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.


  SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA


  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

  Mobila Bucătărie Marshmallow Mobila bucatarie moderna

  Mobila Bucătărie Marshmallow

  Mobila bucătărie Marshmallow reprezintă o inovație în designul de interior, aducând eleganță și funcționalitate în orice casă modernă. Inspirată de delicatețea și finețea unei bezele, această bucătărie impresionează prin combinația sa de alb, auriu, roz și verde, creând un spațiu dulce și sofisticat.

  Design și Materiale

  Culori și Finisaje

  Pentru mobila bucătărie, s-a optat pentru MDF alb de înaltă calitate, oferind durabilitate și un aspect curat. Panoul de PAL cu finisaj marmorat fin completează perfect designul, adăugând o notă de lux și eleganță. Accentele aurii sunt aduse în prim-plan de mânerele Golla, care nu doar că sunt funcționale, dar și estetice.

  Insula de Bucătărie

  Insula din mijlocul bucătăriei separă elegant spațiul de zona de living. Inițial gândită pentru a găzdui patru persoane, această insulă este momentan utilizată pentru două locuri, conform necesităților clientei. Acest design flexibil permite adaptarea ușoară a spațiului în funcție de evenimente și numărul de persoane. Scaunele de la insula sub forma de floare subliniaza delicatatea si eleganta proprietarei casei .

  Funcționalitate și Estetică

  Soluții Inovatoare

  Funcționalitatea este esențială în orice bucătărie, iar mobila de bucătărie Marshmallow nu face excepție. Un element inovator de design este riflajul utilizat pentru a separa bucătăria de intrarea în casă. Această soluție inteligentă gestionează poziționarea utilităților pe peretele cu ușa de la intrare, oferind atât intimitate cât și un flux de lucru eficient.

  Blaturi și Chiuvete

  Blatul termorezistent, cu același finisaj ca și ușile bucătăriei, asigură o suprafață de lucru durabilă și ușor de întreținut. Chiuveta din inox cu finisaj auriu de la Teka, împreună cu bateria de la același furnizor renumit, adaugă o notă de rafinament și eleganță întregii bucătării. Aceste elemente nu sunt doar practice, ci și extrem de estetice, contribuind la designul general al bucătăriei.

  Electrocasnice și Detalii

  Electrocasnice Teka

  Pentru restul electrocasnicelor Teka, s-a ales culoarea albă. Albul este recunoscut pentru capacitatea sa de a adăuga un sentiment de curățenie și spațialitate, iar în combinație cu accentele aurii, rezultă un design extrem de elegant. Electrocasnicele alese sunt de ultimă generație, asigurând eficiență și ușurință în utilizare.

  Tapet Decorativ

  Tapetul folosit pentru separarea zonelor are motive florale perene și a fost ales special pentru a se potrivi cu tonurile generale ale amenajării. Acest tapet nu doar că delimitează spațiile, dar și adaugă un element decorativ subtil și plăcut.

  Confort și Ambianță

  Spațiu Primitor

  Un alt aspect important al mobilei de bucătărie Marshmallow este confortul pe care îl oferă. Spațiul este gândit pentru a facilita gătitul și socializarea, transformând bucătăria într-un loc central al casei. De la designul insulei până la alegerea materialelor și a culorilor, fiecare detaliu este atent planificat pentru a crea o ambianță caldă și primitoare.

  Personalizare și Versatilitate

  Adaptabilitate

  Mobila de bucătărie Marshmallow poate fi personalizată pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor fiecărui client. Fie că este vorba de modificarea dimensiunilor insulei sau alegerea altor accente de culoare, această bucătărie poate fi adaptată pentru a se potrivi perfect în orice spațiu. Versatilitatea designului permite utilizarea eficientă a fiecărui colț al bucătăriei, oferind atât spațiu de lucru cât și soluții de depozitare inteligente.

  Eleganță și Stil

  Combinația de Culori

  Combinația de alb, auriu, roz și verde nu doar că este plăcută vizual, dar și aduce un plus de eleganță și stil. MDF-ul alb oferă o bază curată și modernă, în timp ce accentele aurii adaugă un element de lux. Fiecare detaliu, de la mânerele Golla până la chiuveta din inox cu finisaj auriu, este ales pentru a crea o bucătărie nu doar funcțională, ci și extrem de elegantă.

  Concluzie

  Bucătăria de Vis

  Mobila de bucătărie Marshmallow reprezintă o combinație perfectă de design, funcționalitate și eleganță. Fiecare element al acestei bucătării este atent ales și planificat pentru a crea un spațiu primitor, modern și sofisticat. Dacă ești în căutarea unei soluții de mobilă bucătărie care să îmbine stilul cu funcționalitatea, Mobila Bucătărie Marshmallow este alegerea ideală. Transformă-ți bucătăria într-un spațiu de vis cu acest design inovator și elegant.

  Magazine

  Mobila la comanda

  Puteti achizitiona o bucatarie din unul din magazinele noastre din Bucuresti sau Constanta . Designerii Unican sunt acolo sa te intampine cu solutii inedite si creative asupra spatiului tau .  Mobila pe stilul tau

  Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.

  icon whatsapp
  icon magazine