Mobila bucatarie Gabriell
Mobila bucatarie Gabriell
Mobila bucatarie Gabriell
Mobila bucatarie Gabriell
Mobila bucatarie Gabriell
Mobila bucatarie Gabriell
Mobila bucatarie Gabriell
Mobila bucatarie Gabriell
Mobila bucatarie Gabriell
Mobila bucatarie Gabriell
Mobila bucatarie Gabriell
Mobila bucatarie Gabriell
Mobila bucatarie Gabriell
Mobila bucatarie Gabriell

Mobila bucatarie Gabriell Mobila bucatarie moderna

Scurta descriere

Mobila bucatarie Gabriell - sau despre cum designul de interior iti poate upgrada casa !


Va prezentam aici unul din conceptele unice de mobilare Unican - de data asta nu e vorba despre o constructie noua ci  despre renovarea uneia mai vechi care a primit haine noi ! 

*Pretul afișat este pentru configuratia standard - vezi mai jos - cu matrialele din descriere.
Va rugam sa cereti o oferta de pret pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.


Garantie UNICAN 24 luni

 • Descriere

 • Configuratie standard

 • Componente și dimensiuni

Mobila bucatarie Gabriell Mobila bucatarie moderna

Mobila bucatarie Gabriell este povestea unei case care a trecut prin foc la propriu si asa cum pasarea Phoenix renaste asa si aceasta casa a prins viata din nou datorita proprietarilor sai curajosi care i-au redat sansa sa le fie casa din nou . 

Mobilarea bucatariei Gabriell , datorita dimensiunilor micute , a devenit o provocare in adevaratul sens al cuvantului . Ei – sunt o familie cu  5 membri unde se gateste si pentru care bucataria este centrul casei . 

Ca de fiecare data constructia unei bucatarii incepe cu discutia aprofundata cu clientii despre nevoile lor . Designerul Unican a incercat sa le creeze  o camera  cu mai multe functiuni decat o simpla camera de bucatarie . O camera in  care spectaculosul se imbina cu utilul si cu rezistenta la uzura datorita materialelor folosite in  productie mobilierului de bucatarie . 

Mobila de bucatarie Gabriell are foarte multe elemente spectaculoase.

Masa tip bar de sticla cu picior metalic traforat creat de designerii Unican .

Elementele de metal traforat se regasc si pe vitrina alaturata care creaza un efect de dantela pretioasa . 

Zona de lucru desi micuta – este cu blat de quartz si chiuveta sototop care asigura  o igiena perfecta – datorita proprietatilor antibacteriene , chiuveta sototop Franke – datorita dimensiunilor reduse de blat permite curatarea usoara fara margini suplimentare a zonei , plita de cristal alb Teka este o completare fericita a zonei de lucru . 

Linia de electrocasnice incorporabile a fost gandita ca un ancadrament pentru cele 2 usi , solutia gasita de designerul Unican pentru maximizarea spatiului de depozitare si a pozitionarii cuptorului si a celui cu microunde intre cele 2 usi a permis solutia cu masa tip bar de sticla . 

Apoi ca elemente decorative  , pe langa lumini – linia led incastrata direct in tavan datorita inaltimii mici a camerei tapetul Jungle imprimat pe canvas a fost cel  care a inchis perfect amenajarea . 

Suntem atenti in proiectare la fiecare detaliu – de  la mobila de bucatarie pana corpurile de iluminat si tapetul sau decoratiunile de perete . tate acestea formeza  conceptul unic furnizat de designerii Unican pentru casele dvs . 

Mobilierul a fost proiectat complet  si  produs in fabrica Unican din Bucuresti . Mobila bucatarie Gabriell este un produs premium cu finisaje de lux si materiale de inalta calitate .

Accesorizarea  este un alt element improtant pentru reusita unei bucatarii functionale . Pe langa design accesoriile interioare fac viata mai usoara in bucatarie : picurator de sertar , cosuri Jolly de diverse dimensiuni , sertare cu cosurile de gunoi sub chiuveta , manere gola , sticla imprimata pe perete samd .

Accesoriile de calitate inalta – Blum, Hafele,Hettich,Franke, Teka sunt cele care garanteaza pe langa calitatea productiei  din fabrica o durata lunga de viata de peste 20 de ani a produselor Unican. 

Materialele folosite in productia de mobila  de la Egger, Kronospan, AGT , MDF infoliat si vopsit sunt de cea mai buna calitate si le puteti vedea in showroomurile noastre de mobila la comanda din Bucuresti si Constanta. 

Va asteptam in unul din cele 3 magazine de mobila la comanda  din Bucuresti sau Constanta . Aici  va puteti convinge de calitatea mobilei Unican si puteti discuta  cu un consilier despre solutiile de amenajare cu mobilier si design interior .

Fiecare proiect este unic , fiecare proiect traieste  o poveste speciala . La fiecare amenajare intalnim oameni speciali care ne raman in suflete pentru ani intregi . De multe ori mobilam toate casele in care se muta clientii nostri si el multumim pentru  increderea acordata ca sa le mobilam viata cu creatii frumoase gandite de la bun inceput pentru nevoile lor . 

Fabrica Unican s-a nascut  cu scopul de a crea lucuri Unicat pentru oameni Unici !

 

Mobila bucatarie Gabriell Mobila bucatarie moderna
 • Mobila bucatarie Gabriell

  Model  fronturi :Panou aglomerat de lemn de 18 mm si MDF finisaj lucios


  Pretul afisat este valabil pentru compozitia standard cu dimensiunile L.245/ 240 X l.60 X H.228

  Compozitia standard cuprinde:

  – 1 masca chiuveta,

  – 1 corp incastrare cuptor,

  – 1 corp cu 3  sertare,

  – 1 coloana incorporare frigider,

  – 1 scurgator pentru vase, si unul de pahare

  – 1 corp incorporare hota,

  – 1 corp depozitare cu 1 usa,

  – soclu PVC L= 245/240 cm- Rehau cu garnitura siliconata,

  – blat L= 185/180 cm,

  – inaltator blat L=185/180cm- Rehau cu garnitura silicona

Mobila pe stilul tau

Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.