Masa living Oslo

Masa living Oslo Mese living

Scurta descriereMasa living Oslo cu scaune incluse este  un produs perfect adaptat necesitatilor unei vieti moderne inclinata catre practic  dar cu un  design  modern unic in  Romania .Vedeti preturile la INFO in dreapta sus .

*Pretul afișat este pentru configuratia standard - vezi mai jos - cu matrialele din descriere.
Va rugam sa cereti o oferta de pret pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.


Garantie UNICAN 24 luni

Garantie FURNIZOR 24 luni

 • Descriere

 • Componente și dimensiuni

Masa living Oslo Mese living

Nou in  gama Unican – produsele pentru living  cu design modern pentru amenajari in trend care te caracterizeaza .

Masa living Oslo  este realizata  cu grija pentru detalii . Vino in oricare din magazinele Unican  din Bucuresti sau  Constanta si comanda acum produsele din setul   format din  masa  , scaune,consola  personalizabile complet prin alegerea tapiteriei scaunelor . Fiecare dintre noi este liber sa isi iexprime personalitatea iar cand accepta si sfatul unui designer  , trecand prin filtrul lui dorintele sale rezultatul este spectaculos .

Culorile setului de living Oslo sunt extrem de atent alese astfel incat se potrivesc foarte usor in  amenajarile cu tenta nordica foarte la moda la noi .

Unican este compania care produce mobila la comanda  personalizata pentru toate gusturile . Setul de living Oslo este perfect integrabila in  amenajarile designerilor  Unican ca un  produs de lux , pretios .

Setul de dining Oslo este caracterizat de dantele fina din  MDF vopsit , aplicata pentru anumite elemente ale mobilierului . Aceasta dantela fina ii sporeste farmecul  si o face o piesa de colectie . speciala demna de diningul tau .

Scaunele Oslo sunt extrem de confortabile si rezistente .

Oglinzile sporesc farmecul amenajarii diningului tau .

Zona  de dining este foarte importanta in orice casa si reprezinta cumva oglinda fiecarei case , in dining iti primesti oaspetii sau familia . Acum ai ocazia sa ii dai un  aer special si o eleganta cu un pret special .

Mobila pe stilul tau

Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.

 • Masa Oslo
  LUNGIME 160cm LATIME 90cm INALTIME 75cm

  PRET 1.440 lei
 • Scaun Oslo
  LUNGIME 45cm LATIME 50cm INALTIME 90cm

  PRET 676 lei
 • Comoda Oslo
  LUNGIME 208cm LATIME 50cm INALTIME 76cm

  PRET 2.548 lei