Coltar living extensibil Cuzco
Coltar living extensibil Cuzco
Coltar living extensibil Cuzco
Coltar living extensibil Cuzco
Coltar living extensibil Cuzco
Coltar living extensibil Cuzco
Coltar living extensibil Cuzco
Coltar living extensibil Cuzco

Coltar living extensibil Cuzco Coltare living extensibile

Coltar living extensibil Cuzco

Ai vrea un coltar extensibil gandit doar pentru tine ? Incearca acum coltarele Unican - extensibile sau fixe cu sezut ferm sau moale .

Stabileste o vizita in unul din magazinele noastre din Bucuresti sau Constanta .


Va rugam sa cereti o oferta pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.

Garantie UNICAN - 24 luni


  SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA


  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

  Coltar living extensibil Cuzco Coltare living extensibile

  Colțar Living Extensibil Cuzco: Confortul și Eleganța Întâlnesc Modernitatea


  Colțar Living Extensibil Cuzco: Comoditate și Rafinament

  Alegerea unui colțar living extensibil este o decizie importantă pentru oricine își dorește un ambient primitor și funcțional în locuința sa. Colțarul living extensibil Cuzco se remarcă prin atenția la detalii și calitatea materialelor folosite, fiind o piesă centrală în amenajarea oricărui living modern.


  Confortul Definește Experiența cu Colțarul Living Extensibil Cuzco

  Colțarul living extensibil Cuzco este o piesă de mobilier realizată manual în atelierele noastre de producție, cu o atenție deosebită acordată confortului și durabilității. Structura sa din lemn de pin și panel multistrat asigură o rezistență remarcabilă în timp, garantând astfel o investiție de durată pentru locuința ta.


  Materiale de Înaltă Calitate pentru Confortul Absolut

  Ce face special colțarul living extensibil Cuzco este compoziția sa atent elaborată a sezutului. De la chinga elastică de cea mai bună calitate până la straturile de burete mixate cu pricepere, fiecare detaliu este conceput pentru a oferi o experiență de relaxare supremă. Alegerea materialelor pentru sezut, inclusiv a fermității acestuia, permite o personalizare extrem de atentă în funcție de preferințele fiecărui client.


  Funcționalitate Extinsă pentru Nevoile Tale

  Colțarul living extensibil Cuzco dispune de o extensie generoasă, oferind posibilitatea utilizării sale ca pat pentru două persoane. Astfel, acesta devine o soluție practică și confortabilă pentru oaspeții neprevăzuți sau pentru momentele de relaxare în familie. În plus, lada de depozitare amplasată sub relaxă permite păstrarea ordonată a pernelor și a lenjeriilor de pat, optimizând spațiul din living.


  Personalizare la Nivel Înalt și Servicii Profesionale

  Un aspect deosebit al colțarului living extensibil Cuzco este posibilitatea de personalizare la nivelul materialelor și culorilor disponibile. Cu o gamă variată de peste 300 de materiale și culori, fiecare client poate alege combinația perfectă care să se potrivească cu designul și preferințele sale.


  Descoperă Eleganța și Confortul la Magazinele Noastre

  Nu ești sigur pe modelul potrivit pentru tine? Echipa noastră de designeri pasionați este pregătită să te ghideze în alegerea celui mai potrivit colțar living extensibil pentru locuința ta. Vino să ne vizitezi în unul dintre cele 3 magazine Unican, 2 în București și unul în Constanța, și lasă-ne să transformăm visul tău în realitate!

   

   

   

     Mobila pe stilul tau

  Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.

  icon whatsapp
  icon magazine