Specialiștii sunt alături de tine

Programeaza intalnire in showroom

Pentru că vrem să ne pregătim așa cum se cuvine pentru prima întâlnire cu tine, te rugăm să te programezi înainte să vii în showroom.

De ce sa te programezi inainte sa vii in showroom ?

Informare în timp real

Imediat dupa programare vei primi un mesaj pe email cu toate informatiile referior la locatia aleasa si orele alese, precum si numele consilierului la care te-ai programat si care se va ocupa exclusive de tine si de proiectul tau.

Pregatire prealalbila

Ne oferi informatii despre proiectul tau cat mai detaliate in masura in care le ai sau le poti obtine, in acest fel consilerului cu care alegi sa te intalnesti se va pregati in avans cu propuneri si solutii clare la toate provocarile proiectului tau.

2 ore dedicate doar tie si proeictului tau

Ai parte de 120 de minure, fara intreruperi cu un consilier care stie deja cate ceva despre preferintele si dorintele tale care sa fie integrate in amenajarea dorita

Eficientizarea timpului petrecut in showroom

Impreuna cu consilierul dedidat vei avea discutii la obiect bazate pe propeuneri clare si Oferta avantajoase, timpul este o resursa importanta pentru oamenii valorosi . Nu ne place sa ne pierdem timpul – nici pe al tau nici pe al nostru.

Progameaza intalnire

programeaza intalnire

Timpul dedicat tie

1

Te programezi online, completând formularul de mai jos, apoi primești un e-mail de confirmare cu informatiile transmise.

2

Consilierul cu care te vei întâlni te contactează telefonic, pentru a reconfirma data, ora și informatiile transmise de tine. În timpul acestei conversatii, poti modifica orice detaliu transmis în formular.

3

Dacă ai făcut modificări în urma conversatiei telefonice, primești un e-mail cu informatiile actualizate.

4

Cu o zi înainte de vizita în Showroom, primești un SMS de reminder cu data, ora, adresa Showroomului și numele consilierului cu care te întâlnești.

icon whatsapp
icon magazine