CONCURS: CâșTIGă MOBILA DE LIVING MARIA!

Concurs: Câștigă mobila de living Maria in valoare de 3.560 lei!

Mobila Maria este un exemplu de open space – living deschis cu bucataria – al carui design in stil minimalist se incadreaza perfect cu cerintele vietii moderne.

Mobila living Maria este un mobilier minimalist – culorile alese de designerul Unican sunt culori neutre – nuante de gri mat si alb lucios combinat cu placarile de lemn in nuanta calda de stejar auriu care imblanzeste toate aceasta compozitie.

Mobila living Maria este un mobilier cu un aer tineresc care se incadreaza si pe spatii mai mici decat cel prezentat.

Participa pana pe 31 mai 2019!

Ce castigi?

1 x living Maria – Detalii pe pagina produsului / click aici

Ce trebuie sa faci?

1. Intra in contul tau pe Facebook si da like paginii de facebook Mobila Unican: https://www.facebook.com/unican16/

2. Da Like & Share postarii de concurs din pagina de Facebook – Atentie postarea trebuie sa fie publica (sa poata fi vazuta si de persoanele care nu sunt prietene cu dumneavoastra)

3. Eticheteaza 3 prieteni intr-un comentariu la postarea de concurs din pagina de Facebook

Durata si castigator

Durata concursului este de 2 luni, perioada: 02 aprilie 2019 – 31 mai 2019

Castigatorul se desemneaza prin extragere aleatorie pe data de 31 mai 2019, rezultatul se afiseaza in ziua de 31 mai 2019. Extragerea este inregistrata video si se realizeaza transparent prin intermediul serviciului independent www.tragerilasorti.ro

Regulamentul oficial

I. Organizatorul concursului este SC UNICAN PRODUCTION SRL, RO9435165, J40/31129/1992, societate cu răspundere limitată, organizată şi funcţionând în conformitate cu legislaţia din România, prin sediul social Sos. Chitilei nr.120, Sectorul 1, Bucuresti

II. Perioada în care se va desfăşura concursul este 02 aprilie 2019 – 31 mai 2019. Extragerea și anunțarea câștigătorului se va face in perioada 31 mai 2019. Anunţarea câştigătorului va fi facută pe pagina oficială de Facebook Unican – https://www.facebook.com/unican16/.

III. Pot participa la acest concurs persoane fizice care au împlinit vârsta de 18 ani şi se înscriu pe pagina de Facebook Unican (https://www.facebook.com/unican16/), respectând paşii indicaţi în Termenii și Condițiile concursului. Angajații organizatorului, precum și toate celelalte persoane implicate în acest proiect nu vor putea participa la acest concurs, în sensul că nu li se vor putea acorda niciun fel premii. Participanții la acest concurs trebuie să :

1. Să dea “Like” paginii Unican: https://www.facebook.com/unican16/; 2. Să dea “Like” și “Share” la postarea concursului pe pagina personală – postarea trebuie să fie publică. 3. Să Eticheteze 3 prieteni intr-un comentariu la postarea de concurs din pagina de Facebook IV. Pentru a fi validă participarea la concurs, participanții sunt condiționati sa dea “Like” la pagina de Facebook Unican și “Like&Share” la postarea de concurs simulta După centralizarea şi validarea postărilor participanţilor, se va extrage câştigătorul cu ajutorul serviciului independent www.tragerilasortir.ro. Castigatorul o sa fie anuntat prin intermediul paginii de Facebook Unican.

V. Pentru revendicarea premiului, câștigătorul este obligat să contacteze Unican.ro, identificandu-se ca fiind dreptul deținator al acestui Mijloacele de contactare acceptate de Unican sunt urmatoarele:

pe e-mail la adresa contact office@unican.ro prin mesaj privat pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/unican16/. VI. Câștigătorul va primi o mobila de living Maria in valoare de 3.560 lei tva inclus precum cel prezentat în imaginea de concurs si modelul expus. Transportul pentru acest produs este gratuit în toata Romania prin curier. Nu se acordă contravaloarea premiului în bani.

VII. Regulamentul concursului “Castiga mobila de living Maria!” este adus la cunoştinta participanţilor printr-o notiță, pe pagina oficiala de Facebook Unican.

VIII. Dacă organizatorul identifică o situaţie care împiedică sau întârzie total sau parţial executarea regulamentului şi derularea concursului “Castiga mobila de living Maria!”, acesta este obligat să comunice participanţilor existenţa acesteia în termen de 15 zile lucrătoare.

IX. Prezentul regulament este în conformitate cu prevederile O.G. nr 99 / 2000 privind comercializarea produselor şi serviciilor pe piaţă, H.G. nr 333 /2003 – Norme metodologice de aplicare a O.G. 99 /2000 privind comercializarea produselor şi serviciilor de piaţă şi Legea677/2001 / privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, actualizată.

X. Unican în vederea desfăşurării concursului, prelucrează datele personale ale participanţilor, în conformitate cu Legea 677/200 Prin comunicarea datelor cu caracter personal în modalităţile indicate în mod expres prin Regulament, câştigătorul premiului îşi exprimă acordul expres şi neechivoc, ca datele lor cu caracter personal, înscrise în actul de identitate, să intre în mod gratuit în baza de date a Organizatorului şi să fie prelucrate de Unican în scopul validării, desemnării câştigătorului şi acordării premiului către câştigator prin intermediul unui reprezentant. Participantul este obligat să predea organizatorului, în momentul câştigării premiului, o copie după actul de identitate valid, în scopul prelucrării datelor personale conţinute. Refuzul de a comunica o copie după actul de identitate, îl îndreptăţeşte pe organizator să nu acorde participantului premiul care i se cuvine în conformitate cu aplicarea regulamentului. Refuzul de a comunica o copie după actul de identitate reprezinta refuzul acceptarii de catre participant al premiului, organizatorul fiind în imposibilitate de a-şi îndeplini obligaţiile.

XI. Eventualele litigii apărute se vor rezolva pe cale amiabilă. Unican îşi rezervă dreptul de a modifica datele şi durata concursului “Castiga mobila de living Maria” şi va face public acest lucru. Unican va lua toate măsurile necesare pentru desfăşurarea concursului în condiţii normale, conform celor prezentate, însă nu îşi asumă raspunderea pentru eventualele nemulţumiri, contestaţii ale participanţiilor, care nu vizează încălcări ale acestor termeni și condiții.

Data regulament: 02 aprilie 2019

icon whatsapp
icon magazine